Dažkārt "Delfi" lasītāji veikalos uziet savdabīgus produktus, par kuriem raksta arī "DELFI Aculiecinieks". Piedāvājam arī jums iepazīties ar lasītāju piedzīvoto.

1. Trakās dienas arī Iki!

"Trakās dienas "Iki"," raksta aculiecinieks, norādot, ka veikalā nodaļu nosaukumi gluži nesakrīt ar konkrētajās nodaļās piedāvāto veikala plauktos.

2. Vai esat kādreiz baudījuši ķiršu ievārījumu no upenēm?

"Vienā ļoti zināmā veikalā nopirku ķiršu ievārījumu, nolēmu pamieloties. Ievārījums garšo labi, tiesa, varbūt nedaudz par saldu manai gaumei. Un tas patiešām ir ķiršu ievārījums, lai gan uz etiķetes teikts, ka tā vārīta no upenēm," raksta Andejs.

3. Sieriņi mūžīgai lietošanai

"Pēdējā laikā esmu pamanījis, ka uz "Kārums" sieriņiem vairs netiek norādīts derīguma termiņš. Sazinājos ar SIA "Rīgas Piensaimnieks" pārstāvjiem, bet atbildi uz jautājumu, diemžēl tā arī nesaņēmu, tā arī netiekot gudrs, no kā gatavo šos "mūžīgos sieriņus," raksta "sieriņu mīļotājs".

4. Maize uz grīdas? It kā nav briesmīgi, jo iepakota celofānā

"Lūk, šādi gada nogalē pircējiem tika iepakota maize. Kādas piecas minūtes vēroju šo rupjo cenu zīmju pārlīmēšanu veikalā "Iki". 21. gadsimts, biedri! Mēs taču visiem spēkiem cīnāmies par ikkatru pircēju...," raksta Vasilisa.

5. Vai, cik laba skrūve.. bija

"Vakar sīcim nopirku ragaviņas. Mazajam nesen palika pusgadiņš. Viņš vēl nesēž, tādēļ ragavas vajadzēja tādas garākas, lai uz tām varētu arī mierīgi gulēt. Nopirku arī rokturi, lai ērtāk pārvietoties. Savukārt, lai rokturi piesitprinātu, nopirku speciāli kokam domātas skrūves veikalā "Depo" K. Ulmaņa gatvē. Kad biju jau gandrīz ieskrūvējis pirmo skrūvi, tā pēkšņi nolūza. Darbu veicu ar ar rokas skrūvgriezni, kā redzam attēlos," raksta Māris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!