2.Tad katru pusīti nedaudz atlauz vaļā, it kā gribētu to pārlauzt vēl uz pusēm.
3.Tad ņem koka karoti vai kādu citu stingru virtuves piederumu un, turot granātābolu ar sēklām uz leju, sit pašam auglim pa augšējo mizu.
4.Tādā veidā redzēsi, ka sēklas krīt ārā pašas.
5.To vari darīt tieši uz paša ēdiena, kam pievieno sēklas, vai arī atsevišķā traukā, tikai svarīgi atcerēties, ka labāk uzvilkt priekšautu, jo granātābola sulai, lai kā to mizotu un dalītu, ir tendence ļoti sprakšķēt uz visām pusēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit