Foto: ČetrasSezonas.lv
Par to, cik labs granātābols ir mūsu veselībai, daudzi jau zina, un tiem, kuri nezina, pastāstīsim to citā rakstā, bet tagad pastāstīšu par to, kā viegli un ātri iztīrīt granātābolu – saglabājot veselas sēkliņas un nepaliekot trakam, sēklas piņķerējot pa vienai laukā un to darot vismaz 10 minūtes.
1.Pārgriez granātābolu horizontāli uz pusēm.

2.Tad katru pusīti nedaudz atlauz vaļā, it kā gribētu to pārlauzt vēl uz pusēm.

3.Tad ņem koka karoti vai kādu citu stingru virtuves piederumu un, turot granātābolu ar sēklām uz leju, sit pašam auglim pa augšējo mizu.

4.Tādā veidā redzēsi, ka sēklas krīt ārā pašas.

5.To vari darīt tieši uz paša ēdiena, kam pievieno sēklas, vai arī atsevišķā traukā, tikai svarīgi atcerēties, ka labāk uzvilkt priekšautu, jo granātābola sulai, lai kā to mizotu un dalītu, ir tendence ļoti sprakšķēt uz visām pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!