Foto: Privātais arhīvs

Pēc pirmās aizvadītās sezonas Nacionālajā basketbola līgā (NBA) 2016. gada pavasarī Kristaps Porziņģis atgriezās Latvijā un iegādājās savu pirmo lepno automobili – gadu lietotu 2015. gada "Mercedes-Benz S500 Coupe AMG" par vairāk nekā 100 tūkstošiem eiro. Tagad Porziņģim ir vairāki mersedesi, acīmredzot tādēļ savulaik pirmais nopirktais nonācis pārdošanā par pusi no iegādes vērtības.

"Auto ar unikālu vēsturi. Bijušais Latvijas labākā basketbola spēlētāja auto. (..) Auto tiks nodots jaunajam īpašniekam lieliskā tehniskā stāvoklī," rakstīts pārdošanas sludinājumā, kurā par to prasa 49 900 eiro vai maiņu "uz lētāku auto vai vairākiem", kā preferenci norādot sportisko "Audi S7" modeli.

Pārdošanā nonākušajam Porziņģa mersedesam joprojām saglabāts viņa savulaik tepat Latvijā pasūtinātais tūnings, kā arī valsts reģistrācijas numurzīme, kas gan nav individualizēta, kā citiem viņa zīmīgākajiem spēkratiem.

Kad Porziņģis šo automobili iegādājās, tas bija baltā virsbūves krāsā. Tūlīt pēc tam tas tika nogādāts Latvijas automobiļu tirdzniecības, restaurācijas un tūninga uzņēmumā

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!