Bijušais F-1 pilots Roberts Kubica divas rallija sacensības novembrī aizvadīs pie ”Citroen C4 WRC” automašīnas stūres, informē ”Citroen Racing”.

Ilgu laiku dzēdējis smagā avārijā gūtās traumas, Kubica septembrī atgriezās pie sacīkšu mašīnas stūres, uzvarot divos rallijos Itālijā. Pēc šiem panākumiem viņam tika piedāvāts divās sacensībās - ”Rally di Como” un ”Rallye du Var” - startēt ar pasaules līmeņa tehniku, ”Citroen C4 WRC” automašīnu.

”Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu braut ar tik ātru un veiksmīgu auto kā C4 WRC,” saka poļu pilots. ”Pēc testu sesijas, kurā mācījos apieties ar šo auto, piedalīšanās ”Rally di Como” būs laba iespēja sajust un apgū tto vēl labāk. ”Rallye du Var” mans mērķis ir cits - šajā rallijā startēšu trešo reizi, to jau diezgan labi zinu un jūtos komfortabli. Taču vispirmām kārtām gribu nobraukt pēc iespējas vairāk kilometru un uzlabot savus rezultātus klasē.”

”Rally di Como” notiks 15. - 17. novembrī, bet ”Rallye du Var”, kas risināsies nedēļu vēlāk, ir astotais un pēdējais Francijas asfalta ralliju čempionāta posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!