Foto: Publicitātes foto

Degvielas tirgotājs "Neste" paplašinājis savu piedāvājumu un atklājis pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju "Neste My Renewable Charge" Rīgā, Lucavsalas 1 degvielas uzpildes stacijā, piedāvājot četras uzlādes vietas ar kopējo jaudu līdz 300 kW. Līdz ar pirmās uzlādes stacijas atklāšanu, "Neste Latvija" uzsāk lieljaudu un atjaunojamās elektrības staciju paplašināšanu esošajā "Neste" DUS tīklā.

"Neste" plāno turpināt ieguldīt elektromobilitātes attīstībā, paredzot nākamo trīs gadu laikā investēt līdz 3 miljoniem eiro, ik gadu atklājot no trim līdz četrām jaunām uzlādes stacijām.

Plānots, ka turpmāk katras nākamās jaunās uzlādes stacijas kopējā jauda varētu sasniegt 600 kW.

Jaunā atjaunojamās elektrības uzlādes stacija "Neste My Renewable Charge" ir būtisks papildinājums "Neste" ilgtspējas stratēģijai, kuras pamatā ir videi draudzīgas un atjaunojamas degvielas ražošana un izplatīšana, norāda uzņēmumā. Videi draudzīgi risinājumi ir arī vēja turbīnu un saules paneļu uzstādīšana uz degvielas uzpildes staciju jumtiem Rīgā, kas atspoguļo uzņēmuma apņemšanos ražot tīru enerģiju savām vajadzībām.

SIA "Neste Latvija" ir "Neste" korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 32 gadus. "Neste" DUS tīklu Latvijā veido 76 stacijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!