Foto: LETA
Būvuzņēmumā SIA "Moduls Rīga" notikusi īpašnieku maiņa, informē uzņēmumā.

Līdzšinējais "Moduls Rīga" īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Harijs Seratinskis pārdevis sev piederošās kompānijas daļas, norāda uzņēmuma pārstāve Ieva Šaripo.

Līdz ar to par jaunajiem kompānijas īpašniekiem vienādās daļās kļuvuši līdzšinējais partneris un īpašnieks Aleksandrs Abarinovs, Grigorijs Rozentsvets un SIA "MM Investīcijas".

Turpmāk "Moduls Rīga" valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīs Māris Martinsons, kurš līdz šim darbojās kā valdes loceklis, savukārt Abarinovs būs valdes loceklis.

"Moduls Rīga" galvenie darbības virzieni ir saistīti ar objektu elektroapgādi un apgaismojumu, ūdensapgādi, kanalizāciju, siltuma apgādi, apkuri, ventilāciju, gaisa kondicionēšanu, vājstrāvām un visu inženiertehnisko sistēmu darbības vadību un kontroli.

2012.gadā SIA "Moduls Rīga" strādāja ar 10,9 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 29% lielāks nekā 2011.gadā, "Nozare.lv" informēja uzņēmumā.

"Moduls Rīga" šogad plāno saglabāt līdzšinējo būvniecības apjomu, kas ir saistīts ar celtniecības industrijas attīstību Latvijā.

SIA "Moduls Rīga" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 840 000 latu.

Kā ziņots, Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde (ENAP) 17.jūlijā kriminālprocesa gaitā veikusi kratīšanu cauruļu sistēmu ražotājā "Evopipes" Jelgavā. Saistībā ar šo lietu Rīgā veikta kratīšana arī būvniecības uzņēmuma "Moduls-Rīga" birojā Āgenskalna ielā.

Savukārt "Moduls-Rīga" paziņoja, ka Āgenskalna ielā 33, SIA "Moduls-Rīga" piederošajā biroja ēkā, notikusī kratīšana nav saistīta ar būvkompāniju "Moduls-Rīga".

"Moduls-Rīga" oficiāli reģistrēts Kuldīgas ielā 51, kas atrodas iepretī uzņēmuma biroja ēkai Āgenskalna ielā 33. Abās adresēs Kuldīgas un Āgenskalna ielā reģistrēti vēl vairāki ar "Moduls-Rīga" saistīti uzņēmumi, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Martinsonam pieder 17,82% cauruļu ražotāja SIA "Evopipes" kapitāla daļu. "Evopipes" juridiskā adrese saskan ar "Moduls-Rīga" biroja faktisko adresi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!