Foto: Publicitātes foto

Ja tiesa lems, ka nacionālajai aviokompānijai "airBaltic" jāmaksā parādu starptautiskajai lidostai "Rīga", tad lidsabiedrība maksās un līdzekļu tam aviokompānijas budžetā pietiks, ceturtdien, 27.novembrī, intervijā Latvijas Neatkarīgajai Televīzijai (LNT) sacīja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

"Mums ir strīds tiesā. Protams, mēs esam gatavi maksāt parādu, ja tiesa tā lems un mums ir tam nepieciešamie līdzekļi," sacīja Gauss. Strīds esot saistīts ar maksājumiem par lidostas pakalpojumiem. Viņš skaidroja, ka "airBaltic" vēlas no Rīgas lidostas tādu pašu attieksmi kā pret zemo cenu aviosabiedrību "Ryanair", jo patlaban nacionālajai lidsabiedrībai jāmaksā vairāk nekā Īrijas aviokompānijai.

Aviokompānijas vadītājs gan nevarēja nosaukt konkrētu summu, kuru patlaban tā ir parādā Rīgas lidostai, taču minēja, ka lidsabiedrība maksā visus rēķinus. Gauss vien minēja, ka patlaban parāds ir mazāks par 23 miljoniem eiro. Tāpat Gauss ir pārliecināts, ka "airBaltic" 2014.gadu noslēgs ar peļņu.

Viņš norādīja, ka kopumā ar lidostu aviokompānijai ir ļoti labas attiecības un pauda cerību, ka attiecības netiks saasinātas pēdējo skandālu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!