Foto: Publicitātes foto
Šā gada Valentīndiena "Draugiem Group" uzņēmumam "Mājas Cēsīs" atmiņā mazāk paliks ar sirsnīgiem sveicieniem un šokolādes sirdīm, bet vairāk – ar jaunu sākumu. Tieši gadu pēc būvdarbu sākuma šajā dienā pielikts punkts nozīmīgam projektam "Spīdalas nams" Cēsīs. No 19. februāra tā seši apartamenti ir pieejami viesiem.

"Spīdalas nama" izveidē ieguldīti gandrīz 800 tūkstoši eiro. Paralēli šim projektam tiek virzītas vērienīgākas ieceres – "Konrāda kvartāls", kur būs gan īstermiņa, gan ilgtermiņa īres dzīvokļi, kā arī telpas darbam un pasākumiem. Tālākā nākotnē savukārt ir ideja izveidot energoefektīvu īres māju ciematu Cīrulīšos.

Plus seši apartamenti viesiem

Mājas, vide un skola ir trīs galvenās komponentes, lai pilsētā būtu dzīvība, akcentē "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks. "Jaunajā "Spīdalas namā" gaidīsim pilsētas viesus "pielaikot" Cēsis, kā arī cēsniekus, lai iepazīstinātu ar "Konrāda kvartālā" gaidāmajām izmaiņām pēc renovācijas. Ar šiem darbiem vēlamies apliecināt cieņu pret vecpilsētas vēsturisko mantojumu," viņš uzsver.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!