Interneta bloga BR Media asprāši, kuri skarbi izjokojuši mīlas prieku kārus šoferus ar ielasmeitas – transvestīta uznācienu, piedāvā savu jaunāko video. Tajā viens no kompānijas puišiem izliekas neredzīgs.

Video redzams, kā puisis, kurš izliekas par neredzīgu, sabiedriskās vietās saceļ pamatīgu jezgu, pamatīgi pārsteidzot līdzcilvēkus.

It kā aklais zēns "apmaldās" un iekāpj strūklakā, staigājot pa parku skrien virsū cilvēkiem un pat teju iesēžas kādam klēpī.

Patīkami pārsteidz tautiešu reakcija, ieraugot it kā aklo, apjukušo zēnu. Ļaudis steidz puisim palīgā, apturot jaunieti no iekāpšanas strūklakā un parādot viņam pareizo virzienu, kā arī neiebilst, kad viņš tos apčamda.

Tualetes tantiņa pat pavada it kā aklo jaunekli līdz pisuāriem. Eksperiments sasniedz kulmināciju, kad tā varonis, izliekoties iereibis, ierodas veikalā un grūžas virsū plauktiem. Arī te apkārtējo iejūtība uzvar dusmas.

Tā vietā lai niknotos par manāmi iereibušā zēna plosīšanos, pārdevēja cenšas viņu, gādīgi pieturot, pavadīt laukā no veikala. Baudīt arī citus BR Media labumus var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!