Foto: Vida Press

Aizvadītā gada vasarā par pasaules mēroga sensāciju kļuva 30 gadus vecais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā) – pēc tam, kad Kalifornijas policija bija publicējusi aizturētā vīrieša foto, sievietes visā pasaulē gandrīz vienprātīgi atzina viņu par seksīgāko bandītu, kāds jebkad redzēts.

Mīkss tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu, un jau tolaik daudzi interneta komentētāji atzina - šim puisim labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli vai aktieri, nevis stāties uz noziedzības taciņas.

Pēc slavas iemantošanas darbošanās modes industrijā kļuva daudz reālāka, un tagad tapis zināms - lai gan Mīkss ir cietumā, kur viņam jāpavada 27 mēneši, viņš ticis pie līguma ar kādu modeļu aģentūru.

Tiek pieļauts, ka jau novembrī viņu no cietuma varētu atbrīvot, un Mīkss cer - kontrakts ar modeļu aģentūru varētu kļūt par jaunas un labākas dzīves sākumu gan viņam, gan viņa ģimenei.

"Es nekad nebiju domājis, ka saņemšu vispasaules mēroga atzinību par skaistām acīm, tāpēc esmu drošs - man ir velnišķīgi veicies un es esmu bezgalīgi pateicīgs visiem," ārvalstu medijiem atzinis ieslodzītais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!