Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas izskaņā Losandželoša norisinājās žurnāla "Maxim" ballīte, kurā pulcējās pasaules šovbiznesa zieds. Viesu vidū bijusi arī latviešu izcelsmes modele Lana Zakocela (attēlā).

Burziņš tika rīkots par godu nesen publiskotajam ikgadējam simts pasaulē seksīgāko sieviešu topam, kurā iekļuvusi arī Daugavpilī dzimusī modele Lana. Jau vēstīts, ka viņas vārds apkopojumā gozējas līdzās tādām pasaulslavenām sievietēm kā Kendela Džennera, Džidži un Bella Hadidas, Kara Delevinja, Krisija Teigena un citām nopelniem bagātām skaistulēm.

Ārzemju mediji vēsta, ka Lana, kuras foto rotāja "Maxim" maija numura vāku, izskatījusies kā īsta dīva. Viņa fotogrāfu uzmanību piesaistījusi sarkanā lateksa kleitā.

Atgādinām, ka par seksīgāko sievieti pasaulē "Maxim" aptaujā šogad atzīta amerikāņu modele, Holivudas aktiera Stīvena Boldvina meita Heilija Boldvina, kura arī bija smalkās ballītes lūgto viesu vidū.

"Maxim" vēsta, ka Lana 16 gadu vecumā no Latvijas pārcēlusies uz Angliju. Viņa par modeli strādājusi Londonā, Losandželosā, Ņujorkā, Parīzē un citās metropolēs. Tāpat viņa sadarbojusies ar dažādiem slaveniem zīmoliem – "Dior", "Garnier", "Clarins" un daudziem citiem.

Savukārt pēdējā laikā viņas vārds medijos izskanējis šķiršanās skandālā. Šobrīd tiek šķirta viņas laulība ar amerikāņu diplomātu, miljonāra dēlu Džastinu Etzinu, un pāris nespēj vienoties, kā tiks dalīta manta un nauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!