Foto: DELFI

Pirmdienas, 16. septembra, vakarā Kanāla 2 šova Jaunā talantu fabrika cienītājiem tika nodots jau ceturtais dalībnieku koncerts, kurā jauniešiem vajadzēja ne tikai dziedāt, bet arī dejot.

Uzvaras laurus šoreiz plūca ceļubūves inženieris no Baltezera un reizē arī šova vecākais dalībnieks Edgars Gusts (attēlā) - viņš žūriju pārsteidza ar dziesmu Save Your Kisses for Me, kuru veltīja savai mīļotajai meitenei.

Žūrija Edgaram piešķīra 36 balles, savukārt skandalozākais šova mentors Edgars Kramiņš pēc priekšnesuma pat nekautrējās noslaucīt prieka asaras. Arī pieaicinātā žūrijas pārstāve Aija Andrejeva par priekšnesumu izteica atzinīgus vārdus.

Otrajā vietā palika Kramiņa audzēknis Pāvels, kurš izpildīja Naughty Boy dziesmu La La La, savukārt trešajā vietā ierindojās Aminata, publiku un žūriju pārsteidzot ar pasaulslaveno hitu Unchain My Heart.

Viņa koncertā no žūrijas saņēma visaugstāko vērtējumu, un Dons pat izteicās, ka meitene ceturtās nedēļas koncertā bija vislabākā.

Pirmo divu nedēļu laureāte Elizabete šoreiz palika tikai ceturtajā vietā, izpildot pašmāju grupas Astr'o'naut dziesmu Spoguļoti, savukārt Dāvis, kurš svētdienas vakarā šova telpās ālējās vienās apakšbiksēs, izpildot Dzelzs vilka dziesmu Balerīna, ierindojās tikai piektajā vietā.

Par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētais Rihards, kurš aizvadītās nedēļas nogalē nāca klajā ar paziņojumu, ka vēlas pamest šovu, skatītājus un žūriju centās pārsteigt ar stepa deju soļiem un dziesmu no kinofilmas par Zirnekļcilvēku. Apkopojot rezultātus, viņš ierindojās sestajā vietā.

Neskatoties uz to, ka Ilze saņēma krietnu devu kritikas un žūrija viņu ierindoja pašvērtēšanas tabulas apakšgalā, meitene, kura aizvadītajā nedēļā kļuva par trešās nedēļas koncerta laureāti, ierindojās septītajā vietā.

Žurnāliste Evija ierindojās astotajā vietā, bet aizvadītās nedēļas jaunpienācējas Kristīnes Šomases centieni pārsteigt publiku ar Džona Bon Džovi dziesmu It's My Life tomēr nevainagojās ar panākumiem, un meitene ierindojās devītajā vietā, bet desmitais palika Mārtiņš.

Vissliktāk veicās Ievai un Ravitai, kura, izpildot The Sound Poets hitu Kalniem pāri, guva vismazāko skatītāju atbalstu.

Abas meitenes sēdīsies uz izbalsošanas līnijas. To, kurš šonedēļ būs trešais kandidāts uz izbalsošanu, noskaidros iekšējā balsojumā, un jau otrdien taps zināms, kuram šovs jāpamet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!