Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 8. oktobra, vakarā Kanāla 2 skatītāji varēja sekot līdzi kārtējai izbalsošanai šovā Jaunā talantu fabrika – šoreiz liktenīga tā izrādījās par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētajam Rihardam Andrim Bērziņam (attēlā).

Uz izbalsošanas līnijas šajā vakarā sēdās Ilze Skarbule un Mārtiņš Ābelītis, kuri bija ierindojušies pēdējās vietās pirmdienas koncertā, bet iekšējā balsojumā dalībnieki lēma, ka viņiem pievienosies Rihards.

Vakara sākumā gan skatītājus, gan dalībniekus pārsteidza kāds paziņojums - šova mentore Jolanta Gulbe-Paškeviča bija nolēmusi glābt savu aizbilstamo Ilzīti un piešķīra meitenei imunitāti.

Lai gan vairums dalībnieku bija pārliecināti, ka tādējādi izlemts Mārtiņa liktenis, jo viņam nav izredžu cīnīties ar meiteņu mīluli Rihardu, rezultāts bija pārsteidzošs - Rihards tomēr guva mazāku atbalstu un no tālākas cīņas izstājās.

Ar asarām jauno talantu pavadīja Ilze, ar kuru puisim pēdējā laikā bija izveidojušās ciešas attiecības, bet pats Rihards skatītājus aicināja atbalstīt viņu pēc divām nedēļām paredzētajā atgriešanās koncertā.

Rihards bija viens no apspriestākajiem talantu šova dalībniekiem, jo zināmu atpazīstamību viņš bija iemantojis jau pirms pievienošanās "fabrikantu" pulciņam.

Tiesa, 16 gadus vecā puiša ceļš uz slavu ne visiem šķitis gluži pieņemams.

"Labi redzu to, kādas kļūdas pieļautas fabrikantu ģimenēs. Piemēram, Riharda Andra Bērziņa mamma ir mazliet pārcentusies, mēģinādama zēnu no triju gadu vecuma audzināt par zvaigzni. Kā moderni saka - viņa pārāk iespringa uz šo lietu," žurnālam Privātā Dzīve nesen atzina vokālais pedagogs Edgars Kramiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!