Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 17. septembra, vakarā šovā Jaunā talantu fabrika norisinājās kārtējā izbalsošana, un šoreiz skatītāji lēma, ka šovs beidzies 23 gadus vecajai Ravitai Kreicbergai (attēlā) no Ikšķiles.

Šī, iespējams, bija viena no skandalozākajām šova izbalsošanām. Tika pieņemts lēmums, ka Ievai un Ravitai, kuras pirmdienas vakara koncertā ieguva viszemāko novērtējumu, uz izbalsošanas svītras pievienosies divi, nevis viens kompanjons, kā tas bija ierasts līdz šim.

Iekšējā balsojumā tika nolemts, ka par palikšanu šovā nāksies pacīnīties Kristīnei Šomasei un par "pašmāju Džastinu Bīberu" dēvētajam Rihardam, kurš aizvadītā nedēļas nogalē izteicās, ka šovu vēlas pamest - viņš uz izbalsošanas svītras nokļuva pēc paša lūguma.

Astoņus no šova dalībniekiem Rihardam bija izdevies pārliecināt, lai uzraksta viņa vārdu. "Fabrikanti", uzzinājuši, ka jābalso būs otrreiz, ilgi nedomājot un nediskutējot, uz izmetamo soliņa nosēdināja Kristīni.

Riharda izgājieni pamatīgi sadusmoja Ievu. "Man besī viss! Visi sadomājušies par vienu "cincīti" balsot tāpēc, ka viņam čuriņa uznākusi! Viņš to nemaz negrib, tagad tikai sadomājies, jo tur ārā nebūs viss uz paplātes. Kamēr viņš to nesapratīs tikmēr gribēs iet prom," savas dusmas neslēpa Ieva.

Skatītāji tomēr lēma, ka mājās jādodas Ravitai. Viņa, knapi valdot asaras, publiski pateicās savam mentoram Edgaram Kramiņam, uzsverot, ka viņš ir labākais vokālais pedagogs, kāds jebkad viņai bijis, un pameta šova telpas.

Savukārt trešdienas rīts nesākās, kā ierasts līdz šim. Neviens jauns dalībnieks šova telpās neienāca un turpmāk katru nedēļu mājās dosies viens no talantiem. Šovā paliks tikai paši spēcīgākie jaunieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!