Foto: Publicitātes foto

No 15. augusta televīzijas kanāla TV6 ēterā būs skatāms jauns humora raidījums, kas ēterā būs katru ceturtdienu plkst. 21:00. Jaunā raidījuma nosaukums - Ziņu šovs.

To vadīs režisors Armands Ekštets un šarmantā Līga Dubrovska, kura, kā informē televīzijas preses dienests, jau atlasē nepārprotami izcēlās citu pretendentu vidū, jo viņai piemīt "laba humora izjūta un žilbinošs smaids".

Līga mediju lauciņā ir jaunpienācēja, bet mācoties ātri un galvenais - tas viņai sagādājot prieku. Dubrovska ir 24 gadus veca sieviete, un ikdienā viņa strādā airBaltic kompānijā par stjuarti.

Viņiem palīdzēs tādi pazīstami un dažādos komēdiju šovos sevi pierādījuši aktieri kā Jānis Jarāns, Imants Vekmanis, Dzintra Klētniece un Helēna Vasiļevska. Projektā ir iesaistīti arī jauni cilvēki, kurus varēs ieraudzīt dažādās rubrikās.

Ziņu šovs ir izklaides žanra raidījums, kura veidotāji runās par nopietnām tēmām nenopietni. Raidījumā būs rubrikas, kuras veltītas politikai - Politiskā diskusija, Aktualitātes un Epicentrā. Šajās rubrikās tiks apskatītas ikvienam aktuālas tēmas.

Piemēram, Mikrorajonu ziņās tiks apskatītas sadzīviska rakstura problēmas Rīgā. Tāpat skatītājus priecēs urologa Bērziņa neticamie padomi, palīdzības telefons, paranormālā Latvija, kā arī daudzas citas jautras rubrikas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!