Foto: DELFI

Pašmāju dziedātājs Miks Dukurs (attēlā) sadarbībā ar mūziķi Faktu melomānu novērtējumam snieguši savu jaunāko kopdarbu – singlu, kuram dots nosaukums Mums vajag vēl. Jaunajam hitam tapis arī videoklips, kurā iemūžināti kadri no Studentu paradīzes 2013.

Dziesmas mūziku un tekstu radījis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts sadarbībā ar Miku Dukuru. Arī jaunā singla ieraksts veikts Faktam piederošajā mūzikas ierakstu studijā Prime Time Records, kura atrodas Jelgavā.

"Mums ar jums ir kaut kas kopīgs - mums vienmēr vajag vēl! Tieši tādēļ nepārtraukti tiek strādāts pie jaunām dziesmām, lai mums būtu vēl vairāk kopīga. Mums vajag vēl varētu būt arī mūsu dzīves moto," dziesmas nosaukuma izvēli komentē abi mūziķi.

Savukārt atraktīvā un jestrā singla videoklips uzfilmēts abu mākslinieku muzikālajā darbībā, aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Latvijas studenti pulcējās uz ikgadējo mācību gada ieskandināšanas ballīti Studentu paradīze.

Paredzēts, ka Miks Dukurs šogad izdos savu otro studijas albumu Miks Dukurs Crew, kura ieraksts norisinājās šajā vasarā, taču Mums vajag vēl ir singls no Dukura elektroniskās mūzikas minidiska, kurš dienas gaismu varētu ieraudzīt nākamā gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!