Kaspars un Džūlija

Slavenā amerikāņu rakstnieka Džeroma Deivida Selindžera privātā tualetes poda vērtība ir miljons dolāru. Tā vismaz uzskata tā pašreizējais īpašnieks. Jebkas kļūst vērtīgāks, ja slaveni un ietekmīgi cilvēki tam pieskaras vai kā citādi apgaro. Nekāds izņēmums nav šis Alfa Romeo Gulia Quadrifoglio, kurš nu ir kļuvis pulka reižu vērtīgāks, jo tajā braucis lieliskais sporta eksperts Kaspars Dvinskis.
Kaspars un Džūlija
1
Kaspara vadītā Alfa eleganti ieguļas nomācoši garlaicīgajā Dienvidu tilta betona ainavā. Tai traucoties cauri Rīgai, pilsēta teju vai uzzied un pat pelēcīgās debesis šķiet izņemtas no luksusa klases dizaina žurnāla.
DELFI
Kaspars un Džūlija
2
Iepriekšējā fotogrāfijā nepaspējām pievērsties baltajai Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, jo šis auto nedrīkst tikt aplūkots tilta pakājē. Tā būtu necieņa, tāpēc braucam augšā. Kaspars un itāļu autoinženierijas zieds ir pelnījis plašumu, kurā izskrieties kā jaunam, vēl neapseglotam spāņu kumeļam.
DELFI


Kaspars un Džūlija
3
Konkrētais auto esot ātrākais un šerpākais sedans pasaulē, kas ir visnotaļ aizraujoši, jo ļoti ilgu laiku Alfa Romeo piedāvāja apšaubāmas kvalitātes sporta mašīnas. Kopš šis auto ir izlaists, klusuma brīžos var dzirdēt BMW M3 īpašnieku šņukstēšanu.
DELFI


Kaspars un Džūlija
4
Uz brīdi jānovelk žakete un jāizvedinās, jo brauciens šādā mašīnā ir karsts visās šī vārda nozīmēs.
DELFI


Kaspars un Džūlija
5
Visa Rīga Kasparam pie kājām.
DELFI


Kaspars un Džūlija
6
Kaspars izmanto iespēju iemūžināt savu uzvalku – vēl reizi pēdējo. Gadījumā, ja no tā kādu dienu būs jāšķiras, tā tirgus vērtība būs augusi vien tāpēc, ka tas būs bijis tiešā kontaktā ar Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Ja redzat šo bildi ss.lv sadaļā “Vīriešu drēbes”, tad nebrīnieties par uzcenojumu.
DELFI


Kaspars un Džūlija
7
Auto ir domāts, lai ar to brauktu, tāpēc Kaspars nolemj beigt vēdināšanos un sava uzvalka lutināšanu un atgriežas 510 zirga spēku jaudīgajā itāļu sporta karietē, lai droši stātos pretim katram dienas izaicinājumam.
DELFI

Kaspars un Džūlija
8
UZZINĀT VAIRĀK px
Publicitātes foto
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.