Foto: Vida Press
Britu aktieris, komiķis, televīzijas raidījumu vadītājs un rakstnieks Stīvens Frajs pievienojies to slaveno vīriešu pulciņam, kuri nolēmuši ne tikai atklāt savu homoseksuālo orientāciju, bet arī oficiāli noformēt attiecības ar dzīvesbiedru.

BBC vēsta, ka Frajs apņemšanos salaulāties ar savu dzīvesbiedru Eliotu Spenseru (abi attēlā) apstiprinājis pēc tam, kad tas tapis zināms tabloīdam The Sun - viņš savā dzimtajā pilsētā Norfolkas reģionā iesniedzis oficiālu paziņojumu par sareģistrēšanos ar mīļoto.

Lai gan Frajs šo savas dzīves aspektu gribējis paturēt noslēpumā, viņš atzinis, ka nu vairs "kaķi maisā nenoslēpsi".

57 gadus vecā Fraja, kurš nereti dēvētas par "visu laiku gudrāko britu", dzīvesbiedrs ir 30 gadus jaunāks par partneri, un britu mediji lēš, ka abi attiecības uzsākuši tikai aizvadītajā gadā.

Fraja asistents medijiem paskaidrojis, ka aktieris gatavojas kāzām, bet konkrēts datums pagaidām neesot noteikts viņa aizņemtā darba grafika dēļ.

Aktieris, kurš piedalījies arī filmu sērijas Hobits uzņemšanā, par savu privāto dzīvi nekad nav daudz stāstījis. Labprātāk viņš runājis par savu atkarību no narkotikām un depresiju, kā arī atklājis, ka 2012. gadā, kad veidojis filmu par homofobiju pasaulē, mēģinājis izdarīt pašnāvību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!