Foto: Vida Press
Pēdējos mēnešos aktrise Andželīnas Džolijas (attēlā) fani ļoti satraukušies par viņas veselības stāvokli. Visa pasaule bija norūpējusies par kinozvaigznes straujo svara zudumu un neveselīgo izskatu, taču jaunākie foto liecina, ka sieviete atkal ir uzplaukusi.

Šopavasar ārvalstu mediji ne tikai regulāri šausminājušies par Džolijas izdēdējušo ķermeni, bet arī vēstījuši par likstām viņas un aktiera Breda Pita laulībā, kā arī publicējuši baisu informāciju, ka sievietei ir konstatēts vēzis un anoreksija.

Maija vidū tika publicēti foto, kas Džolijas faniem lika atviegloti uzelpot. Paparaci kadri liecināja, ka aktrise atkal nedaudz pieņēmusies svarā un viņa izskatās daudz labāk nekā pirms pāris mēnešiem.

Fotogrāfi tikuši pie svaigiem kadriem ar Džoliju. Ārvalstu mediji vēsta, ka attēli tapuši šonedēļ, kad aktrise kopā ar savu meitu Vivjenu kādā Holivudas tirdziņā iepirkusi dārzeņus.

Foto ļoti iepriecinājuši fanus un medijus – tabloīdu ziņu virsrakstus rotā jūsmīgi komplimenti sievietes izskatam. Savukārt komentētāji uzgavilējuši, ka savulaik neskaitāmas reizes par pasaulē skaistāko un seksīgāko sievieti atzītā Džolija pamazām atgriežas ierindā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!