Foto: Vida Press
Savulaik populārā jauniešu seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Šenona Dohertija (attēlā) šonedēļ sniegusi atklātu interviju, kurā pastāstījusi, ka strauji pasliktinājies viņas veselības stāvoklis. Sievietei pērn tika konstatēts krūts vēzis, un līdz šim cīņa ar slimību nav bijusi veiksmīga.

Intervijā izdevumā "Entertainment News" 45 gadus vecā aktrise atklājusi, ka krūts vēzis skāris limfmezglus. Kā skaidrojusi Dohertija, nesenā operācijā atklājies, ka ļaundabīgās šūnas, iespējams, izplatījušās vēl tālāk.

Maijā Dohertijai tika veikta mastektomija – viņai amputēja vienu krūti. Tiesa, šī procedūra nav palīdzējusi uzveikt vēzi. Tā kā radušās aizdomas, ka slimība izplatījusies tālāk, sievietei nekavējoties uzsākta ķīmijterapija un vēlāk tiks veikta arī apstarošana.

Intervijas laikā aktrise izplūdusi asarās. "Nezināmais vienmēr ir pati biedējošākā daļa," skaidrojusi Dohertija. Kā atklājusi sieviete, nav garantijas, ka ķīmijterapija būs veiksmīga un izdosies uzveikt baiso slimību.

Tiesa, viņa ir apņēmības pilna nepadoties. Kā pastāstījusi Dohertija, lielu atbalstu viņa saņem ne tikai no savas ģimenes, bet arī dakteriem.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada vasarā aktrise publiski atzinās, ka viņai atklāts krūts vēzis. Jūlijā Dohertija pārsteidza pasauli ar ļoti emocionālām fotogrāfijām, kurās iemūžināts, kā viņai tiek nogriezti mati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!