Foto: Privātais arhīvs

Grupas Zvejnieka meita skandalozais mākslinieks Artis Silavnieks (attēlā), kurš nesen laimīgi noslēdza deviņus mēnešus ilgās līgavu medības un gatavojās mierīgai dzīvei, steigā pametis Latviju, jo viņu sākuši vajāt parādu piedzinēji.

"Aizlidoju uz Lielbritāniju, kādu laiku būšu šeit. To, kurā pilsētā esmu, gan nedrīkstu teikt, lai mani neatrastu. Dažiem esmu šo to parādā, tāpēc aizbraucu, lai sapelnītu naudu un atdotu parādu," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj kā līgavu mednieks iepazītais puisis.

Viņš sašutis par to, ka Latvijā cilvēki ir tik izmisuši un depresīvi, ka var celt tādu traci parādu dēļ. Artis atklāj, ka uz viņu daži cilvēki minēto naudas lietu dēļ esot pat ļoti dusmīgi, tāpēc atgriezties mājās viņam pašlaik ir bīstami.

Lielbritānijā Artis plāno strādāt savā specialitātē. "Strādāšu vietējā atkritumu pārstrādes uzņēmumā par laboratorijas vadītāju," atklāj Latvijas meiteņu mīlulis.

Viņa izredzētā Laumiņa gan palikusi mājās Latvijā. "Vajadzēja kādu, kas parūpējas par manām kucēm, kamēr es sapelnu pietiekami naudu, lai tiktu ārā no visiem parādiem," izvēli atstāt līgavu mājās skaidro Artis.

Pavisam mīļotai ardievas gan par līgavu mednieku dēvētais puisis nesaka - doma par kāzām joprojām ir aktuāla. "Pēc laika, iespējams, atgriezīšos Latvijā vai ņemšu visas kuces, Laumu ieskaitot, pie sevis," ģimenisku nākotni ieplānojis Artis.

Viņš gan spriež, ka ārzemēs viņa kā līgavu mednieka iespējas ir vēl plašākas, tāpēc var gadīties, ka atrodas labāka kandidāte sievas lomai.

"Varbūt atradīšu kādu baronesi, hercogieni vai grāfieni, lai varētu uzlikt Mc priekšā savam uzvārdam. Tas šeit ir iespējams," par pasaules piedāvātajām iespējām jūsmo Artis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!