Foto: DELFI

Šovā Saimnieks meklē sievu iepazītajam un Latvijā pašlaik populārākajam vīrietim brašajam guļbūvju celtniekam Ventim Vītolam (attēlā) atkal nākas ciest sieviešu dēļ - viņa šova mīļotā Magone Burka posta Venta ģimeni, iespējams, savtīgas iekāres vadīta.

Magones un Venta attiecības jau kopš paša sākuma iet kā pa kalniem, svārstoties no īstas saskaņas līdz visniknākajam naidam. Kad pasaulē nāca pārīša šova laikā ieņemtais puisītis, Magone bija noskaņota Ventim nelabvēlīgi, tāpēc mazo Raimondu Saulgaiti pierakstīja kā Burku un sūdzējās, ka potenciālais tēvs atsakās veikt DNS analīzes.

Drīz vien jaunās dzejnieces sirds atmaiga - Ventis atklāj, ka abi kopā draudzīgi devušies ierakstīt viņu mazā Raimonda dzimšanas apliecībā kā tēvu, pie reizes dodot bērniņam Vītola uzvārdu. Kad Magone ar bērniem pārvākusies uz Liepāju, Ventis palīdzējis viņai dzīvokļa remontā.

Nu Magone pēkšņi atsalusi, un Ventis nezina, kas tam par iemeslu. "Es nezinu kas notika. No tiesas nezinu. Sāka mani apsaukāt un viss. Tagad man ir jācīnās par to, lai dēlu varētu satikt. Viņa šķir mani no bērna, kaut gan neko es neesmu izdarījis, un nav nekādu iestāžu lēmums, ka nedrīkstu bērnu satikt.

Tas ir tīri Magones lēmums. Bērnam pirkstu klāt neesmu licis. Tikai tik cik, kad satiku, tad skūpstu uz vaiga. Pilnīgi neviens no maniem radiem mazuli nav redzējis, jo nedrīkst. Neviens no maniem radiem, ieskaitot mani, nezin kur viņš īsti ir, mans puika.

Ir pat zināms, ka viņa brauks prom uz ārzemēm, tad man bērnu vispār nesatikt nemaz. Stulbi sanāk, ka es labprātīgi materiāli atbalstu mazuli, bet satikt nedrīkstu. Tūlīt būs mēnesis, kā es viņus neesmu redzējis. Viņa jau naudu no manis arī grib izspiest," skumst jaunais tēvs.

Nupat viņš atkal devies uz Liepāju pie Magones, cerot uz tikšanos, bet kārtējo reizi palicis aiz durvīm. Vīrietis pieļauj iespēju, ka Magone, iespējams, vēlas viņu atgūt, tāpēc apvainojusies, ka brašulis viņai nepadodas un ir uzticīgs savai sievai Maritai.

Un Ventis jau arī ir labs ķēriens - viņš ne tikai ik mēnesi dod 130 eiro bērna vajadzībām, bet arī Magoni kā sava bērna māti apber ar dāvanām. "Uzdāvināju viņai Samsung Galaxy telefonu, bet viņa pin intrigas," skumst brašais Kandavas puisis.

Viņš pieļauj, ka dzejniece vēlas no viņa ko vairāk par telefonu. "Viņa uzdod dīvainus jautājumus. Un teicas, ka laiks visu dziedē un kas zin. UgunsGrēks nobāl mūsu dzīves seriāla priekšā," skumji pasmieties atliek Ventim.

Magone sākusi tiranizēt pat viņa sieviņu Maritu, stāstot tai nelabas lietas par mīļoto. Sievietes sociālajos tīklos ievietotā pikantā brašuļa bilde bijusi provokācija, lai satracinātu Venta ģimeni - patiesībā attēls uzņemts vasarā, kad Ventim un Magonei vēl bijušas draudzīgas attiecības.

Maritai gan neesot par ko uztraukties - Ventis ir uzticīgs vīrs. "Es nekad mūžā neesmu krāpis vai kā savādāk mānījis savu draudzeni par to, ka man būtu citas attiecības, kur nu vēl sievu. Es to iedomāties nevarētu izdarītu. Vienmēr esmu sievai stāstījis visu, kas ir saistīts ar mani, un visu, kas ap mani notiek.

Man tāds moto ir bijis visu laiku- būt godīgam pret otru sev mīļu cilvēku. Tāpēc arī pirmajā tikšanās reizē es Magonei izstāstīju taisnību par savām agrākajām nedienām ar likumu," godīgs ir Latvijas aprunātākais vīrietis.

Brašajam guļbūvju meistaram nenāk ne prātā atgriezties pie Magones. "Galīgi garām tāds variants. Es viņai piedāvāju palikt par labiem draugiem, bet ne jau par ko vairāk," teic Ventis. Magones intrigas viņš iesaka neņemt nopietni.

"Magonei īpaši ticēt nevar. To daudz kas pierāda. Kaut vai tas, ka viņa ir pateikusi, ka viņu ar varu esmu ievilcis teltī un paņēmis, kā rezultātā ir bērns. Ir pat ieraksts, kur to var dzirdēt," par dzejnieces meliem šausminās brašulis. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!