Foto: Privātais arhīvs

Skandalozais grupas Zvejnieka meita līderis Artis Silavnieks (attēlā), kurš publisku slavu guva ar netradicionālām brūtes medībām, vairākus mēnešus pēc aizbēgšanas no Latvijas ir kā ūdenī iekritis, kas radījis pamatīgu satraukumu viņa draugu vidū.

Pie DELFI Izklaides vērsās kāds satraukts Silavnieka draugs un kolēģis no muzikālās sfēras, kuru uztraukusi allaž aktīvā puiša pēkšņā apklušana. "Viņš ir vispār pazudis. No feisbuka izdzēsies, bet draugos jau mēnešiem neatbild. Nez, vai vēl dzīvs," sarunā ar DELFI Izklaide satraukumu pauž Silavnieka kolēģis.

Viņš sazinājies arī ar citiem Silavnieka draugiem un paziņām, taču visi kā viens var apliecināt - par puisi, kurš iepriekš savus fanus lutinājis ar telefona zvaniem vairākas reizes dienā un aktīvi diskutējis par sāpīgām tēmām sociālajos tīklos, pēdējos mēnešos nav vispār nekādu ziņu.

Pēdējās ziņas par līgavu mednieku saņemtas pagājušā gada nogalē. Novembra sākumā Silavnieks priecīgi stāstīja DELFI Izklaidei, ka devies uz Lielbritāniju, bēgot no cilvēkiem, kuriem viņš Latvijā parādā naudu.

Atrodoties ārzemēs, Silavnieks turpināja būt aktīvs sociālajos tīklos, diskutējot par politiskām un seksuālām tēmām, kā arī sazināties ar draugiem. Kolēģis atceras, ka pagājušā gada nogalē manījis Silavnieka sociālajos tīklos pavīdam ziņu par drīzu atgriešanos mājās, taču gaidītās atgriešanās vietā sekoja puiša mistiska pazušana.

"Gada sākumā mūsu draugu lokā notikušas jau vairākas lielas ballītes, un, zinot Silavnieku, viņš noteikti uzprasītos ciemos. Silavnieks nekad nav izcēlies ar klusēšanu, drīzāk bija tā, ka draugi nevarēja no viņa tikt vaļā. Tāpēc šķiet dīvaini, ka pēkšņi no viņa neviens neko nav dzirdējis jau vairākus mēnešus," uztraukts ir līgavu mednieka kolēģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!