Foto: Vida Press

Šovasar nelāgā krāpšanas skandālā tika pieķerts par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss – viņš bija nodevis savu sievu un bērnu māti, uzsākot dēku ar britu miljardiera sera Filipa Grīna meitu Hloju Grīnu.

Īsi pēc tam, kad visa pasaule uzzināja par Mīksa un Grīnas romānu, tapa zināms, ka pasaulē seksīgākais noziedznieks nolēmis šķirt astoņus gadus ilgo laulību.

Izdevums "The Daily Mail" vēstīja, ka viņa sievas un divu bērnu mātes Melisas sirds ir salauzta, bet karsto pārīti, šķiet, tas neuztrauc – viņi kopā jau paguvuši iziet sabiedrībā, bet manīgākiem paparaci izdevies tikt pie īpaši sirsnīgiem kadriem.

Kādas Losandželosas viesnīcas baseinā Mīkss un Grīna ļāvušies apskāvieniem un skūpstiem, nevienam neslēpjot lielo kaisli, kas starp abiem valda.

Atgādinām, ka slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Interneta lietotāji un komentētāji vīrieti toreiz atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis pievērsties kriminālām izdarībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!