Foto: Vida Press
Priecīgs notikums jamaikiešu sprintera Useina Bolta privātajā dzīvē – sportists bildinājis savu mīļoto modeli Kasiju Benetu un viņa teikusi jāvārdu.

Sportists un modele, ar kuru Bolts kopā ir aptuveni divus gadus, aizvadītās nedēļas izskaņā devās romantiskā ceļojumā uz Bora Boru. Savas gaitas atlēts plaši atspoguļo "Snapchat" tīklā.

Šonedēļ Bolts sociālajā tīklā padalījies ar bildīti, kas vedina domāt, ka viņš bildinājis savu mīļoto. Attēlā sportists redzams kopā ar Benetu, un foto papildināts ar tekstu "She said yes" jeb "viņa teica jā". Pievienotas arī emocijzīmes – sirsniņa un līgava baltā kleitā.

Bolts pagaidām gan medijiem nav oficiāli apstiprinājis, ka būtu bildinājis savu modeli. Tiesa, atlēta publicētais attēls, kā arī fakts, ka viņa māsa Kristīne nesen žurnālistiem klāstīja, ka pāris drīzumā precēsies, tabloīdiem liek domāt, ka sportists tiešām beidzot nolēmis attiecības noformēt oficiāli.

Atgādinām, ka Bolts pēc Rio olimpiādes pamanījās iekulties vairākos skandālos. Pēc uzdzīves kādā Riodežaneiro naktsklubā publiskajā telpā tika nopludināti foto, kuros atlēts gultā iemūžināts kopā ar kādu daiļavu.

Sieviete vēlāk medijiem klāstīja, ka pārgulējusi ar Boltu, kā arī atklāja pikantas detaļas par seksu ar slaveno atlētu.

Vēlāk sportists devās uz Londonu, kur viņš metās vētrainā uzdzīvē vairākus vakarus pēc kārtas.

Lai gan medijos uzvirmoja runas, ka Bolta nevaldāmā uzdzīve un sānsoļi pieliks punktu viņa un modeles attiecībām, mīļotā, šķiet, tomēr viņam piedevusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!