Foto: Privātais arhīvs

Lai gan populārā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese novembra izskaņā plašākai sabiedrībai pavēstīja, ka šī gada nogalē beidzot apprecēsies ar savu mīļoto vīrieti Paskvāli Adario (abi attēlā), tagad tapis zināms, ka kāzas atkal pārceltas.

Jūlijā Inese apciemoja sava dzīvesbiedra ģimeni Itālijā. Toreiz abi bija ieplānojuši arī iestūrēt laulības ostā, taču plāni mainījās un kāzas tika pārceltas. Vēl nesen sarunā ar DELFI Izklaide māksliniece stāstīja, ka precēsies šī gada nogalē, Latvijā, tomēr plāni atkal mainījušies.

"Mēs noteikti apprecēsimies, tomēr esam nolēmuši, ka kāzas būs nākamajā gadā. Esmu pārliecināta, ka tās notiks janvārī. Visi nepieciešamie dokumenti jau ir nokārtoti. Tagad gatavojamies Ziemassvētkiem," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Inese.

Kā stāsta skatuves māksliniece, kāzas šī gada nogalē atceltas, jo nepieciešams laiks, lai pienācīgi tām sagatavotos. Turklāt, arī līgavas kleita vēl nav nogādāta Latvijā - kad Inese ar mīļoto vasarā plānoja precēties Itālijā, iegādātais tērps bija paņemta līdzi un palika Paskvāles ģimenes mājā.

"Es ļoti ceru, ka līdz janvārim kāzu kleita tiks atgādāta uz Latviju. Pārējo jau aptuveni esam izplānojuši. Mēs precēsimies Priekules baptistu baznīcā. Šajā draudzē ir ļoti sirsnīgi, draudzīgi un gaiši cilvēki.

Pēc ceremonijas tuvāko draugu un tuvinieku lokā notiks svinības kādā viesu mājā. Kāzas nebūs lielas un grandiozas - kaut kad pavasarī brauksim uz Itāliju, tad vēlreiz šo notikumu krāšņi atzīmēsim kopā ar Paskvāles ģimeni," savus sapņus atklāj Inese.

Kā stāsta Saulīte, viņa ir ļoti laimīga, ka ir kopā ar Paskvāli. Kopš abi iepazinušies, viņas dzīve gājusi tikai uz augšu. Sieviete arī priecājas, ka pārtraukusi savulaik medijos plaši atspoguļotās attiecības ar dāņu uzņēmēju Bendu Jensenu Storgārdu.

"Viņam tagad ir cita sieviete, bet man šķiet, ka Bends viņu tikai izmanto. Esmu laimīga, ka no tā visa esmu tikusi ārā. Kad biju kopā ar viņu, visu laiku bija kaut kādas nepatikšanas un problēmas ar sociālajiem dienestiem.

Esot kopā ar Paskvāli, dzīve mainījusies uz labo pusi - mēs pareizi ēdam, ikdienā nav steigas, neviens mani neierobežo. Jā, varbūt dāņu uzņēmējs bija turīgāks, taču, lai gan naudiņas tagad ir mazāk, pietiek visam, kas nepieciešams," pozitīvi saka Kombuļu Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!