Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Lulū ir aizrautīga, dedzīga, drusku neapdomīga un strauja rīdziniece, kura grib pasauli padarīt labāku. Ideālu vadīta, viņa pamet iesākto karjeru un kļūst par sociālo darbinieci. Viņai ir enerģiska mamma, ar ironisku humora izjūtu apveltīta vecmāmiņa un, protams, kāds īpašs draugs.

Laila jeb Lulū būs jaunā seriāla "Asistente" galvenā varone, kuru Latvijas Nacionālā teātra aktrises Elizabetes Skrastiņas atveidojumā skatītāji sastaps jau 2024. gada pavasarī. "Asistente" ir viena no četrām daudzsēriju mākslas filmām, kas šobrīd Latvijā top ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu. Seriāls tiek uzņemts sadarbībā ar "Tet".

"Asistentes" filmēšana tika uzsākta oktobra sākumā. Tiesa, kino tapšanas specifika paredz dažādu ainu filmēšanu jauktā secībā, neievērojot seriāla hronoloģiju. Piemēram, šobrīd jau ir nofilmēta seriāla fināla aina, bet burtiski pirms dažām dienām Vagonu ielas kvartālā uz terases kausēts decembra sākumā biezi sasnigušais sniegs, lai piefilmētu klāt rudens ainas.

Šobrīd seriāla filmēšanas process ir finiša posmā, lai jau pēc pāris mēnešiem nonāktu pie skatītājiem. Vienā no pēdējām "Asistentes" filmēšanas dienām Vagonu ielas kvartālā klāt bija arī portāls "Delfi", lai būtu liecinieks tam, kā tiek filmēts kādas ne pārāk veiksmīgas rokgrupas koncerts, kuru apmeklē arī topošās filmas galvenā varone. Grupas dziesma ir ar īpaši seksisku, aizskarošu tekstu, un Lulu ar citu šī seriāla tēlu rodas konflikts.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!