Populārā interneta resursa Filmdrunk uzturētājs Olivers Noubls izveidojis apkopojumu ar divdesmit vispretīgākajiem, neparastākajiem un mulsinošākajiem skūpstiem pasaules kinematogrāfa vēsturē.

Izlasē iekļauti fragmenti no tādām klasiskām filmām kā Stenlija Kubrika Mirdzums, Tima Bērtona Sleepy Hollow, ko pie mums tulkoja kā Jātnieks bez galvas, Džordža Lūkasa kosmosa sāgas Zvaigžņu kari un oriģinālās Pērtiķu planētas.

Tomēr neapšaubāmi kompilācijā visvairāk pārstāvētas šausmu un fantastikas filmas, piemēram, The Goonies (1985), A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (1985), Nekromantik (1987), Octane (2003), Candyman (1992), Dead Alive (1992) un citas.

Kā īpaši mulsinošu daudzi kino fani izceļ kvaziseksuālo ainu no zinātniskās fantastikas komēdijas Howard the Duck (1986), kurā redzams visai lipīgs skūpsts pīles Hovarda izpildījumā.

Jāpiebilst, ka šī neparastā kompilācija tapusi par godu svētā Valentīna dienai, kad cilvēki visā pasaulē atceras, ka vismaz uz vienu dienu vajadzētu kļūt romantiskiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!