Foto: Publicitātes foto

Par talantu šovā Okartes skatuve radītās grupas Jātnieki iespējamo izjukšanu jau krietnu klīda dažādi nostāsti. Nu grupas pārstāvji nākuši klajā ar oficiālu paziņojumu – muzikālā apvienība patiešām ir izbeigusi savu darbību.

Kā informē izdevniecības MicRec pārstāvji, iemesls Jātnieku izjukšanai, kuras sastāvā jau krietnu laiku koncertēja vairs tikai divi no grupas sākotnējiem dalībniekiem - Mārtiņš Jātnieks un Anete Volmane, ir Jātnieka pievēršanās solo karjerai.

Arī divi citi bijušies grupas dalībnieki Rihards Millers jeb Rikardions un Sabīne Berezina jau ir pievērsušies solo karjerai.

Svētā Valentīna dienā Jātnieks visiem mīlētājiem dāvina jaunu dziesmu Laumiņas, ar to arī informējot savus fanus par jaunas kantrī stila muzikālās apvienības dibināšanu.

"Jaunā projekta mērķi ir kantrī mūzikas festivāli Eiropā un tepat Latvijā, kā arī darbs pie jaunām dziesmām un sava pirmā albuma izdošana," atklāj MicRec pārstāvji.

Jaunajā grupā bez pašā Mārtiņa muzicē arī Ronalds Briežkalns - bungas, Kristaps Ērglis - bass, Kaspars Tenters - elektriskā ģitāra, Kristaps Rullis - steel ģitāra, kā arī bijušais grupas PeR dalībnieks Pēteris Upelnieks - taustiņi un vokāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!