Foto: Privātais arhīvs

Vairāku skaistumkonkursu dalībniece un rīkotāja Diāna Kubasova (attēlā) nesen kopā ar visu ģimeni devusies ceļojumā uz eksotisko Meksiku. Tā kā Diāna nesen pati arī uzsākusi tūrisma biznesu, ceļojumā izdevies apvienot patīkamo ar lietderīgo - gūt jaunus iespaidus, par kuriem pastāstīt saviem klientiem.

"Es ļoti daudz ceļoju. Nesen aizgāju no darba bankā un tagad pamazām esmu sākusi darboties tūrisma jomā, atverot savu tūrisma aģentūru. Aģentūra piedāvā ceļojumus uz vietām, kurās pati esmu pabijusi un varu rekomendēt," DELFI Izklaide stāsta Diāna.

Par godu mammas dzimšanas dienai visa Kubasovu ģimene devās Diānas tūrisma aģentūras Amber Travel organizētā ceļojumā uz Meksiku. Ģimene guvusi daudz jaunu iespaidu, baudījusi silto klimatu, eksotisko dabu un izbaudījusi saules peldes.

"Ceļš līdz Meksikai bija ļoti tāls - lidojām caur Maskavu, kurā pavadījām vienu dienu un paspējām nedaudz apskatīt pilsētu, jo ar māsu šeit nekad nebijām bijušas. Tālāk lidojām uz Meksiku, ceļā pavadot 12 stundas.

Meksika mūs ļoti sajūsmināja un pārsteidza. Dzīvojām eko viesnīciņā, kuru ieskāva palmas, iguānas un putni. Guļot pludmalē, pie mums nāca viesnīcas dabas parka pārstāvji ar pieradinātiem dzīvnieciņiem - papagaiļiem un mērkaķīšiem. Varējām tos čubināt, bučot un samīļot.

Meksikā bijām 10 dienas. Lai gan sākumā likās, ka tas ir gana daudz, beigās ceļojumam bija mazuma piegarša. Paspējām apskatīt tikai nelielu daļiņu no šīs zemes - Karību jūras piekrasti. Noteikti vēlamies vēl atgriezties Meksikā, jo iespaidi bija pasakaini," stāsta Diāna.

Ceļojumā skaistumkonkursu rīkotāja mācījusies arī gatavot meksikāņu ēdienus. Kā izrādās, arī Latvijā viņa iecienījusi meksikāņu virtuvi.

Iespaidiem bagāta bijusi ekskursija uz maiju pilsētu Čičenicu, kurā ģimene apskatīja El Castillo piramīdu, senās civilizācijas upurvietas un spēļu laukumu, kurā senatnē tika piekopta spēle, kuras laikā ar gurniem bija jāiesit bumba vertikālā grozā.

"Lai visu apskatītu, Meksikā vajadzētu atgriezties vēl vismaz divas reizes un arī tad nebūtu gana. Tā ir ļoti skaista zeme, un visa ģimene par ceļojumu bija sajūsmā," stāsta skaistumkonkursu dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!