Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļas nogalē pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks devās uz Igauniju, lai sniegtu koncertu saviem kaimiņzemes faniem. Viņam līdzi brauca arī bekvokāliste un bijusī "fabrikante" Marta Kukarane jeb Vanilla (attēlā), kura Igaunijas braucienu iemūžināja dažādās amizantās un divdomīgās bildēs.

Savā Instagram fotoblogā Marta publicējusi bildi, kurā imitē orālā seksa sniegšanu statujai, kurā attēlots uz mucas sēdošs velns, kurš papletis kājas. Vanilla arī sniegusi nelielu komentāru pie šī attēla - "perversā Igaunija".

Kukaranes draugiem un paziņām šis attēls izraisījis lielu sajūsmu, savukārt dziedātājs Lauris Reiniks, kurš Igaunijā bija kopā ar viņu, labsirdīgi pajokojis, ka foto tapšanas brīdī izlicies Vanillu nepazīstam.

Pēcāk mūziķe publicējusi vēl kādu citu attēlu, kurā, savilkusi lūpas "tūtiņā", pozē ar cepurīti un saviem sekotājiem foto aprakstā vēsta, ka Igaunijas gaisā ir LSD.

Vanilla bieži vien savus draugus un sekotājus iepriecina ar dažādiem jokainiem un smieklīgiem attēliem. Atšķirībā no citiem Latvijas šovbiznesa pārstāvjiem, viņa nekaunas publicēt attēlus, kuros mēdās vai demonstrē dupsi, kurš iesvīdis treniņa laikā.

Kukarane regulāri savā fotoblogā pievieno jaunas bildes, un allaž tās tiek papildinātas ar kādu amizantu izteicienu un humoristisku vai divdomīgu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!