Foto: DELFI

Publiciste un grupas Finx vokāliste Marta Kukarane jeb Vanilla (attēlā) piedzīvojusi nepatīkamu starpgadījumu ar izdevumu Privātā Dzīve - populārais žurnāls, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā, kādā publikācijā minējis nepatiesus faktus, kas skar Kukaranes personisko dzīvi.

Proti, vienā no žurnāla rakstiem Kukarane nodēvēta par grupas Super Human līdera Kristiana Korna bijušo sievieti (līdzās Lindai Leen un Žanetei Skarulei).

Šis fakts izrādījies nepatiess, kā rezultātā Vanilla aizdomājusies par Latvijas žurnālistu ētiku un vispārējo profesionalitāti.

"Principā jau tas ir sīkums, un šo situāciju nekā neatrisinājām. Tomēr tik un tā ir nepatīkami, ka, atsaucoties uz mistiskiem un neapstiprinātiem avotiem, tiek publicēta nepārbaudīta informācija.

Skumji, bet Privātā Dzīve jau nav vienīgais izdevums, kas šādi rīkojas. Latvijas dzeltenās preses lauciņā tā diemžēl ir jau ierasta prakse.

Viņiem tas ir sīkums, tomēr ir cilvēki, ko šāda rīcība aizskar, tādēļ šoreiz nevēlējos par to klusēt, bet gan aizrādīju publiski, cerot, ka kādam tas varbūt liks aizdomāties," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kukarane.

"Pati Privātā Dzīve uz šo aizrādījumu gan nav reaģējusi, un, cik noprotu, no viņu puses nākusi vien vīpsnāšana par kādām zvaigznēm un "nezvaigznēm".

Tur notiek kaut kāda šķirošana, un viņi, acīmredzot, uzskata, ka tas ir milzu gods - redzēt sevi šāda tipa publikācijā.

Paldies Dievam, neesmu pasaules līmeņa zvaigzne un man par šādām lietām vispār nav jādomā, tomēr gadījumā, ja informācija ir kaut kur jāsagrābsta, tad taču labāk nerakstīt vispār neko, nevis klajus melus," savu sašutumu pauž Vanilla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!