Foto: F64

Kārtējo reizi pasaulē novērtēts pašmāju aktieru talants. Par to parūpējies Valmieras teātra aktieris Imants Strads (attēlā), kurš filmējies šokolādes Schogetten videorullītī.

Aktieris Schogetten reklāmā atveido amizantu viesmīli, kurš, pamanījis, ka pie viena no restorāna galdiņiem puisis un meitene mielojas ar šokolādi, nespēj pretoties kārdinājumam, tādēļ no dāmas rokas burtiski izrauj saldā našķa gabaliņu un aši to iemet sev mutē.

"Devos uz reklāmas kastingu, kas notika Latvijā, un tiku izvēlēts lomai. Sākotnēji bija domāts, ka arī filmēšana notiks Latvijā, taču vēlāk to pārcēla uz Vīni.

Man sacīja, ka reklāma tiks demonstrēta Centrāleiropā, taču tagad, kā izrādās, arī pašmāju televīzijas kanālos to rāda. Par to biju pārsteigts," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Imants.

Valmieras teātra aktieris jau vairākkārt piedalījies dažādās televīzijas reklāmās, kuras demonstrētas gan Latvijā, gan citās valstīs. Viņam tā ir interesanta pieredze, strādājot ar dažādiem režisoriem, kā arī iespēja iegūt jaunus kontaktus.

"Esmu piedalījies diezgan daudz reklāmās, gan pašmāju, gan ārzemju, kuras filmētas Latvijā. Ārvalstu cilvēki vienkārši zina, ka pie mums reklāmas iespējams izveidot par aptuveni desmit reizes mazākām izmaksām - aktieri neprasa tik lielu samaksu.

Redzot, cik liels ir pieprasījums, varu spriest, ka aktieri mums ir labi un ārvalstu ļaudis to novērtē," noslēgumā saka aktieris, kurš šogad ir arī izvirzīts Spēlmaņu nakts balvai nominācijā "Gada aktieris".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!