Foto: Publicitātes foto

Pēc šarmantā rīdzinieka Oskara (attēlā) izbalsošanas no Lauku sētas visi šova dalībnieki atviegloti nopūtās. Oskara kolēģi atklāj, ka bija norūpējušies par puiša emocionālo veselību, jo viņa pēdējo dienu uzvedība liecinājusi par to, ka puisim nudien ir par daudz.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Lauku sētā palikušie, Oskars pēdējās dienās esot sācis uzvesties dīvaini. Puisis naktīs vairs neesot spējis pagulēt. Vairākas diennaktis Oskars esot dzīvojis absolūta bezmiega režīmā.

Palicis nomodā, puisis sarunājies ar sevi, skaļi dziedājis un vērpis dažādas nesakarīgas domas. Pārējie dalībnieki sākušie sačukstēties, ka puisim "braucot jums", tāpēc viņa izbalsošana nākusi kā atvieglojums.

"Es nezinu, kas notika. Pieļauju, ka viņu pārņēma stress, pārslodze vai pat nezinu kas," sarunā ar DELFI Izklaidi spriež Arta.

Kolēģi spriež, ka Oskars cerējis, ka šovā pietiks vien ar atraktīvu uzvedību un viltīgu shēmošanu, tāpēc negaidīti smagais darbs viņu salauzis.

"Šis puisis bija tāds īpatnējs. Sākās ar to, ka viņš citus apsaukāja visādiem vārdiem - brutāls viņš bija. Nedarīja Lauku sētā neko. Paldies Dievam, ka viņu izbalsoja. Ir tādi cilvēki - augstu degunu pacēluši, kas negrib neko darīt. Beigās pats pateica, ka tēlo, ka strādā.

Viņš bija vienīgais rīdzinieks, iespējams, nebija pieradis pie lauku darbiem," analizē Ingūna.

Arī šova seksīgākā dalībniece Violeta apliecina - ar Oskaru pēdējās dienās bijis grūti kontaktēties. Puisis vairākas diennaktis pavadījis bez miega, bet bezmiega iespaidā sācis runāt un izturēties neadekvāti.

"Nepieredzējušam cilvēkam te tiešām var "aizbraukt jumts". Lauku sētā ir grūti gan fiziski, gan emocionāli - jāpierod pie agrās celšanās, smaga darba. Šis viennozīmīgi ir grūtākais šovs, kurā esmu piedalījusies," atklāj realitātes šovu veterāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!