Foto: DELFI

Lauku sētas dalībniece Ilona Jeršova (attēlā otrā no kreisās) nupat atzinusies, ka šova laikā no pārējiem slēpusi stipras sāpes, baidoties par izslēgšanu no spēles. Režisors Andis Mizišs atklāj, ka šis nav pirmais gadījums, kad kāds no dalībniekiem slēpj nopietnas veselības problēmas, lai tikai varētu palikt šovā.

Kā atklāj režisors, visi Lauku sētas dalībnieki pirms spēles sākuma ar parakstu apliecina to, ka viņiem nav nopietnu veselības problēmu. Taču katru sezonu atrodas kāds, kurš mazliet "samelo", noklusējot nopietnas lietas.

"Iepriekšējā sezonā bija kungs, kurš noklusēja, ka Lauku sētā viņš ierodas pāris nedēļas pēc nopietnas operācijas. Arī šīs sezonas saimniece Valentīna savulaik, pati piedaloties šovā, noklusēja to, ka ir pēc operācijas.

Bet, ja šova laikā vai pēc tam veselības problēmas saasinās, dalībnieki metas vainot šova veidotājus," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Mizišs. Viņš uzsver - ja dalībnieki, informējot par savu veselības stāvokli, būtu godīgāki, tas nekādā veidā neapdraudētu viņu dalību šovā.

"Veselības problēmas nav iemesls, kā dēļ kādam tiek atteikta dalība šovā. Vienkārši šova veidotājiem vajadzētu zināt, ja kādam kas kaiš, lai ar to rēķinātos, zinātu, kādus darbus varbūt šim cilvēkam neuzdot," skaidro režisors.

Viņš atklāj, ka šova filmēšanas laikā Lauku sētas veidotāji vienojas ar vietējo ārstu par pirmās palīdzības sniegšanu, ja tas būs nepieciešams. Un tas, ka kādam tiks sniegta palīdzība, nenozīmē, ka viņš tiks izslēgts no šova.

"Cilvēki labāk cieš sāpes un bojā veselību, nekā atklāj, ka vajag dakteri. Bojā savu veselību, slēpj saslimšanas, jo ir sadomājušie, ka uzreiz tiks izslēgti. Pieauguši cilvēki, bet reizēm uzvedas kā mazi bērni," mazliet sašutis ir Mizišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!