Foto: Vida Press
Pamazām sāk nokārtoties 49 gadus vecās Radžī Narinesingas (attēlā), kura pazīstama arī kā "sieviete ar cementa seju", dzīve. Ārvalstu foto aģentūrās publicēti attēli, kuros iemūžināts plastikas ķirurgu veikums – profesionāļi dāmas izķēmoto seju manāmi uzlabojuši.

Pirms vairākiem gadiem medijus pāršalca ziņas par Maiami praktizējošo kaktu dakteri Onīlu Ronu Morisu, kura pasaulē nākusi kā vīrietis. Viņa savām pacientēm par demokrātiskām cenām piedāvāja veikt skaistuma procedūras, taču realitātē sievietes tika izkropļotas ar cementa, līmes un citu vielu injekcijām sejas un ķermeņa formu uzlabošanai.

Viena no viņas pacientēm bija arī Narinesinga – transseksuālis, kurš bija nolēmis ne tikai mainīt dzimumu, bet arī iegūt sievišķīgākus sejas pantus. Rezultāts bija graujošs – Radžī ģīmis tika izķēmots, viņa knapi paglābās no nāves un publiskajā telpā dāmu sāka dēvēt par "cementa seju".

Kaktu daktere Narinesingas sejā injicēja cementu un riepu līmi. Tas izraisīja nopietnas komplikācijas un sievietes ģīmītis bija pilnībā izkropļots.

Pēdējos gados viņa izmisīgi lūgusies, lai profesionāli plastikas ķirurgi izlabo to, kas vēl labojams, un jaunākie foto ar Radžī liecina, ka dakteriem izdevies savest kārtībā viņas izskatu.

Tiek vēstīts, ka šonedēļ amerikāņu izklaides kanālā "E!" translēta šova "Botched", kurā tiek labotas neveiksmīgu plastisko operāciju sekas, jaunākā epizode. Raidījuma zvaigzne ir Radžī.

Raidījuma materiāls safilmēts pirms pāris mēnešiem. Epizodē atspoguļots, kādas brīnumu lietas Losandželosas plastikas ķirurgi Terijs Dubrovs un Pols Nasifs paveikuši ar Radžī izķēmoto seju. Dakteri atgriezuši dāmas agrāko daili.

Foto aģentūrās publicētas bildītes ar Radžī jauno seju. Viņas uzskats manāmi uzlabojies, un profesionāļiem izdevies izdzēst gandrīz visas cementa un riepu līmes atstātās nevēlamās sekas sievietes vizuālajā izskatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!