Foto: Instagram.com/annalucydecinque/
Par sevi atkal atgādinājušās ar plastiskajām operācijām apsēstās austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Decinkvī. Māsiņas it visā dalās – abas guļ vienā gultā, mainās ar drēbēm un arī mīļotais vīrietis viņām ir kopīgs. Nesen viņas paziņojušas, ka nolēmušas apprecēt savu ilggadējo draugu.

Savdabīgo māsiņu vārds medijos izskanēja pirms aptuveni diviem gadiem, kad intervijās medijiem viņas pavēstīja, ka alkst būt pilnīgi vienādas. Lai to piepildītu, daiļavas izmanto plastiskās ķirurģijas sniegtās iespējas.

Sabiedrību ne tikai pārsteidza fakts, ka māsas kopumā par plastiskajām operācijām un skaistuma procedūrām iztērējušas vairāk nekā 250 tūkstošus Austrālijas dolāru, bet arī atzīšanās, ka abas mīl vienu un to pašu vīrieti – elektriķi vārdā Bens (visi attēlā)

Nav šaubu, ka Bens ir, iespējams, viens no laimīgākajiem vīriešiem pasaulē. Viņš ar dvīnēm ir kopā jau vairāk nekā piecus gadus, un šonedēļ māsiņas sniegušas publisku paziņojumu, ka iecerējušas apprecēties ar savu elektriķi.

Lūsija un Anna savā kopīgajā "YouTube" kanālā publicējušas video, kurā skaidro, ka ļoti mīl Benu un labprāt kļūtu par viņa sievām. Dvīnes arī atzinušas, ka abu prātus nodarbina dažādi jautājumi – vai šāds laulību modelis vispār ir iespējams, kā un kur oficiāli apprecēties un citi svarīgi sīkumi.

Daiļavas vērsušās pēc padoma pie saviem faniem un aicinājušas video komentāru sadaļā sniegt savu viedokli par viņu precību plāniem un to, kā savienību ar Benu noformēt oficiāli.

"Man šķiet, ka tas ir skaisti. Mums tas nešķiet dīvaini un nekad arī neliksies dīvaini. Mēs nevienu neaizskaram," skaidrojusi viena no māsiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!