Lai arī vairumam kaķu mazgāties nudien nepatīk, pret nelielām ūdens pilēm vai pat strūkliņu murrātājam, šķiet, iebildumu nav. Turklāt tas paver plašas iespējas paspēlēties.

Kāds video rāda kaķa Masukas neparastās darbības ar ūdens automātu. Četrkājainais draugs iemācījies ar ķepu nospiest automāta slēdzi tā, lai tecētu ūdens, taču kaķim, kā šķiet, prātā ir nevis tā dzeršana, bet gan everģēlības.

Lieki tecinot ūdeni, kaķis tiek pie visai aizraujošas izklaides, skatoties, kā šķidrums lēni tek uz grīdas. Tā dzeršana palikusi otrajā plānā, un kaķa saimnieki, kā šķiet, nemaz neļaunojas par viņu mīluļa izklaidi. Turklāt saimnieki Masukas darbības novērojuši jau vairākkārt.

Piemēram, video zemāk redzams, kā dzīvnieciņš, teju vai izkāries pa dušas aizkara caurumu, vērš skatienu pret dušu, mēģinādams ūdens šaltis aizķert ar ķepu.

Tāpat Masuka nesmādē spēles mazajā izlietnē, kur atvērts ūdens krāns. Tajā kaķis gatavs samērcēt pat visu ķepu, lai tikai tiktu spēlēties ar šķidrumu.

Šeit vari plašāk lasīt par to šķirņu kaķiem, kuri nemaz nebaidās no ūdens un izmantos katru izdevību, lai tajā paplunčātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!