Foto: Kadrs no video
Kāds runcis un vāverīte ASV regulāri tiekas pie loga rūts. Lai arī abus šķir stikls, tas netraucē dzīvnieciņiem pacietīgi gaidīt vienam otru, novērojušas saimnieces, un tas fiksēts arī video. Aptuveni nedēļas laikā fragments skatīts gandrīz 150 tūkstošus reižu.

Video autore Diāna Mičela, kura dzīvo Meinas štatā ASV, "People" norādījusi, ka astoņus gadus vecais runcis Mailo sastapies ar vāverīti. Tiesa, abus dzīvnieciņus šķīris logs, lai gan Mailo ar ķepu glāstījis stiklu, vēlēdamies tikt žiperīgajai vāverei klāt. Portālam viņa atklājusi, ka runcis bija tikko ienācis iekštelpās no āra pastaigas, bet vāverīte "uzpeldējusi" no sniega kupenas, lai pamielotos ar saulespuķu sēklām, kas novietotas ārpus loga.

Savukārt Mailo saimniece, Diānas Mičelas meita Andrea Palmere, "ABC News" teikusi, ka Mailo un vāverēns saticies ne pirmo reizi. Līdzīgi brīži novēroti visas ziemas garumā, turklāt Mailo tā saradis ar neparasto draugu, ka mēdzot sēdēt uz galdiņa un vāverēnu gaidīt. Palmere piebildusi, ka iepriekš gadījies uzņemt dažas fotogrāfijas, bet šī esot pirmā reize, kad kaķa un vāveres tikšanās iemūžināta video fragmentā.

Abas sievietes cerot, ka Mailo un vāverēna draudzība turpināsies, un tas sagādājot lielu prieku arī viņām pašām.

Šeit var lasīt par citām starpsugu draudzībām, kuras pārsteigušas ne vien pašus saimniekus, bet arī citus cilvēkus. Interesantus zvēriņus var apskatīt arī fotogalerijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!