Foto: Kadrs no video
Aptuveni 20 miljoni skatījumu – tik populāra nedēļas laikā kļuvusi suņu meitene Lūsija, kura mīt ASV. Viņas saimniece savā profilā publicējusi aptuveni minūti garu video, kurā redzams, kā jorkšīriete priecājas par rotaļlietu un cenšas to veikli nest prom. Jāpiebilst, ka mantiņa ir aptuveni divas reizes lielāka par pašu sunīti.

Vikija Šefere Adkinsa Fultona, Jorkšīras terjera saimniece, kopā ar savu mājas mīluli un vīru devusies atpūtā uz Floridas štatu ASV. Tur pāris iegājis veikalā un nolēmis iegādāties mantiņu savai sunītei Lūsijai. "Viņa pati izvēlas savas mantiņas un vienmēr izvēlas pašu lielāko," video aprakstā norādījusi Fultona.

Taču šķietami vienkāršais video, kas publicēts 2. martā, izpelnījies milzu ievērību, miljoniem skatījumu un vairāku mediju uzmanību. Saimniece vēlāk publicējusi pateicību visiem video skatītājiem, piebilstot, ka nebija cerējusi uz tik lielu atsaucību. Par video popularitāti vecākiem esot pavēstījuši viņu bērni.

"Nebija ne jausmas, ka tik daudz cilvēku reaģētu uz to," cilvēku uzmanību raksturojusi Fultona. "Mani draugi ir pieraduši, ka publicēju ziņas par Lūsiju." Viņa arī pieminējusi, ka Lūsija ar laiku kļūst vēl izvēlīgāka, allaž izvēloties lielākās rotaļlietas.

Saimniece Fultona pastāstījusi, ka saņem daudzus jo daudzus komentārus ne tikai no ASV, bet arī citām pasaules valstīm, piemēram, Krievijas, Indonēzijas, Īrijas, Jaunzēlandes un citām.

"Tas ir tik aizkustinoši, ka mazais video ar mūsu burvīgo Lūsiju tā sajūsminājis visus," priecājusies Fultona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!