Foto: Kadrs no video
Zeltainie retrīveri labi zināmi arī kā lieliski palīgi medībās, uzmanīgi satverot zobos un medniekam atnesot nomedīto lomu. Lai arī suņa sakodiens ir spēcīgs, medījumu mīlulis nesabojā. Vai tiešām suns var būt tik uzmanīgs un nemaz neiekosties? To pārbaudījusi kāda suņa saimniece

"Mirror" vēstīts, ka zeltainā retrīvera saimniece vēlējusies pārbaudīt suņa izturību un maigo sakodienu, mīluļa mutē ievietojot jēlu olu. "Twitter" lietotājs "laurdreyfuss" publicējis video, kas skatīts vismaz astoņus miljonus reižu.

"Mana tante internetā izlasīja, ka zeltainā retrīvera mute ir tik maiga, ka tā spēj noturēt olu, to nesaspiežot, tāpēc viņa to izmēģināja ar savu suni," tā raksturojis "Twitter" lietotājs.

Kā redzams video, suņu meitene olu maigi satvērusi mutē un to aptuveni minūti noturējusi, pēc tam olu uzmanīgi noliekot uz grīdas.

my aunt read online that a golden retriever's mouth is so gentle they can hold an egg in their mouth without cracking it so she tried it on her dog and well pic.twitter.com/6SDyUI3v4j
— elizabeth gillies fan account (@Iaurdreyfuss) February 4, 2018

"Twitter" lietotāji sajūsminājušies par Sukijas maigo dabu. "Šis ir skaisti. Šis ir ideāli. Šis ir viss, kas mums ir vajadzīgs," rakstījusi lietotāja Lindsija. Savukārt citi norādījuši uz negodprātīgo uzturēšanos pret suni.

Video publicētājs vēlāk norādījis, ka viņa tante un onkulis esot ļoti draudzīgi pret dzīvniekiem: "Mana tante ir veterinārā tehniķe, tāpēc viņa nekad nedarītu pāri dzīvniekiem. Viņas suns vienkārši bija ļoti apmulsis par to, kas notiek, taču es varu apsolīt, ka Sukijai klājas labi."

Plašāk par zeltaino retrīveru var lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!