Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka daiļā dzimuma pārstāves nereti mēdz partneri piemānīt, orgasmu notēlojot. Bet, kā izrādās, šāds netikums krietni biežāk piemīt vīriešiem, un tie nebūt nav viņu vienīgie meli guļamistabā, vēstī "The Huffington Post".

Aptaujājot vairāk nekā 1200 lasītāju, Austrālijas laikraksts "The Sunday Telegraph" atklāja, ka 23 procentu vīriešu un 20 procentu sieviešu atzinuši orgasma notēlošanu, mīlējoties ar savu partneri.

Jāpiebilst, ka dotie rezultāti korelē arī ar Amerikas Savienotajās Valstīs veiktu pētījumu, kurā tika atklāts, ka katrs ceturtais no 1080 aptaujātajiem vīriešiem baudas virsotni ar savu partneri nesasniedz, to imitējot.

Tāpat vīrieši krietni biežāk par sievietēm melo, apgalvojot, ka savu partneri mīl, ar to nodarbojoties ar seksu. Aptaujas dati liecina, ka šādi rīkojas 25,4 procenti vīriešu un 6,1 procents sieviešu.

Savukārt, neraugoties uz vēlmi vien doties gulēt vai atpūsties, uz mīlas rotaļām noskaņotu garastāvokli ir simulējuši 32,5 procenti vīriešu un 19,9 procenti sieviešu, lai neliktu vilties savam partnerim.

Kā uzskata eksperti, vīrieši par savām patiesajām izjūtām seksa laikā melo to pašu iemeslu dēļ, kas savus partnerus likuši mānīt sievietēm – bailes kaitēt partnera ego vai izraisīt konfliktu, kā arī vēlme ātrāk beigt dzimumaktu, lai bez liekām domstarpībām dotos pie miera vai mājup.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!