Foto: PantherMedia/Scanpix
Vīriešu rīcības, izteikto vārdu un to patiesās nozīmes "kodēšanai" veltīta ne viena vien grāmata un teju zinātniska publikācija. Šai sakarā arī "Cosmopolitan", palīdzot atminēt vīrieša domas, piedāvā populārākās frāzes un komplimentus, ko dzirdam no mīļotajiem, un to iespējamo tulkojumu.

Viņš saka: "Tavi draugi ir lieliski!"

Viņš domā: "Patiesībā viņu sabiedrībā ir iespējams uzturēties."

Ņem vērā, ka cerības, ka tavs mīļotais tavus draugus iemīlēs tikpat ļoti, kā savējos, visticamāk, ir veltīgas. Protams, viņš priecājas, ka tev ir savs tuvu cilvēku loks, tomēr ļoti tuvas attiecības ar viņiem neveidos.

Viņš saka: "Manuprāt, tu izskaties lieliski abās kleitās."

Viņš domā: "Kas tieši man šobrīd bija jāsaka?"

Pat tad, ja viņam viena no kleitām patiesi patika labāk nekā otra, viņš, baidoties aizvainot tavas jūtas vai paust atšķirīgu viedokli, centīsies ieņemt neitrālu pozīciju.

Viņš saka: "Man patīk tava jaunā lūpu krāsa!"

Viņš domā: "Oho! Tev ir kaut kas jauns!"

Vairums vīriešu nespēj noteikt, kas tieši ir mainījies mīļotās sievietes izskatā, tomēr, ja koptēls viņam šķitīs jauks, vīrietis izteiks komplimentu arī par neuzkrītošām pārmaiņām.

Viņš saka: "Tev ir lieliska humora izjūta."

Viņš domā: "Beidzot man blakus ir cilvēks, kurš smejas par maniem jokiem!"

Humora izjūta ir vitāli svarīgi ikvienās attiecībās, un, ja tā jums ir līdzīga, esat ieguvēji!

Viņš saka: "Pavadīsim šo nakti vienkārši kopā!"

Viņš domā: "Es neatteiktos no tuvības."

Ja tiekaties ilgi un jūsu starpā nav bijis nekā vairāk par skūpstiem un glāstiem, vari būt visai droša, ka mīļotais cer arī uz intīmu tuvību. Tiesa, tas nenozīmē, ka viņš nepriecāsies arī vienkārši par iespēju būt ar tevi kopā un iemigt vienam otra apskāvienos.

Viņš saka: "Tu lieliski izskaties!"

Viņš domā: "Kā pārtraukt iztēloties viņu kailu?"

Ja jūtas ir patiesas, vīrietim patiksi arī ikdienas apģērbā. Tomēr brīžos, kad esi rūpīgi saposusies, viņš nespēj no tevis atraut ne acu, priecājoties par savu skaisto sievieti un iztēlojoties nedaudz pikantākas ainas par došanos uz restorānu vakariņās.

Viņš saka: "Parasti man kaķi nepatīk, tomēr tavs mīlulis ir jauks."

Viņš domā: "Es ienīstu visus kaķus, tavējo ieskaitot!"

Ja vīrietis nav kaķu mīlis, tad tā, visticamāk, arī paliks. Un, ja, neraugoties uz to, viņš tik un tā iztīra tava kaķa kastīti un mīluli neaizmirst pabarot, zini, ka esi viņam svarīga!

Viņš saka: "Tu dod vislabākos padomus!"

Viņš domā: "Es esmu muļķis. Lūdzu, pasaki, kā man ar šo visu tikt galā!"

Esot kopā ar sievieti, ko vīrietis mīl, viņš ar prieku izbaudīs iespēju saņemt lojālus, godīgus un noderīgus ieteikumus dažādu situāciju
risināšanai.

Viņš saka: "Man nav nekas pretī pavadīt vakaru ar tavu ģimeni."

Viņš domā: "Glābiet mani!"

Protams, viņš neienīst tavus mīļos cilvēkus, tomēr vīrietis baidās tikt nepareizi saprasts, izdarīt ko nepieņemamu, par daudz atslābināties un tā diskreditēt sevi tev svarīgu cilvēku acīs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!