Foto: Shutterstock
Pirmajiem randiņiem piemīt sava burvība, un tiem nevajadzētu pārmērīgi gatavoties, jo, ja būsi ar īsto cilvēku, kopā pavadītais laiks izvērtīsies lielisks pats no sevis. Tomēr pāris lietām gan uzmanību ir vērts pievērst. Glamour.com atklājis trīs svarīgākās lietas, ko vīrieši slepus novērtē savās partnerēs pirmo randiņu laikā, lai, pēc tām vadoties, izlemtu, vai vērts uzsākt attiecības.

Iesaistīšanās

Ja esat pavakariņojuši restorānā un iniciatīva uz tām doties nav nākusi vien no vīrieša puses, viesmīlim atnesot rēķinu, vīrietis vēros, vai tu pasniegsies pēc maka un būsi gatava dalīt maksājumu uz pusēm.

Protams, ikviens džentelmenis vēlēsies pirmajā randiņā pats apmaksāt tā izdevumus, īpaši, ja tikšanos ierosinājis viņš, tomēr jebkuram vīrietim būs svarīgi un patīkami redzēt, ka tu nesēdi rokas klēpī salikusi, izliekoties rēķinu neredzam.

Saskarsme

Jums esot saviesīgā pasākumā, viņš vēros, vai spēj par sevi parūpēties pati – uzturēt sarunu ar apkārt esošo kompāniju saviem spēkiem, nevis izmisīgi turoties pie viņa rokas un liekot sevi visu vakaru izklaidēt.

Ja būsi komunikabla un pratīsi uzturēt sarunu bez vīrieša nemitīgas klātbūtnes, viņš to patiesi novērtēs.

Mobilais tālrunis

Jums esot kopā, vīrietis negatīvi vērtēs tavu nemitīgo lūkošanos viedtālrunī (īpaši pirmajos randiņos), kā arī centienus saskatīt, kas ir viņam pienākušās īsziņas autors. Respektē viņa privāto telpu un cieni kopā pavadīto laiku – bez liekas vajadzības neizmanto savu mobilo telefonu randiņa laikā, kā arī neokšķerē viņa privātajās lietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!