Foto: Shutterstock
Līdz ar laiku, strauji mainās arī mode. Kā pagūt tai sekot līdzi un savā garderobē nostabilizēt tās tendences, kas tev iet pie sirds un labi izskatās? Lūk, deviņi stila padomi, ko vērts šosezon iegaumēt!

Modes vārdā neupurē labsajūtu. Ja kādā tērpā nejutīsies labi, tas būs labi pamanāms, tāpēc izvēlies tērpus, kas rotā tavu būtību un ir gana ērti.

Ļaujies daudzslāņainajam šikam! Šī ir tendence, kas jau ilgu laiku nezaudē aktualitāti, turklāt jo īpaši piestāv dzestrajam periodam. Te atradīsi vēl dažas idejas, kā gaumīgi saskaņot apģērbus vienā tērpā.

"Oversize" tipa džemperi ir ērti un izskatās pat ļoti valdzinoši. Tos šiki var saskaņot kā ar biksēm, tā arī svārkiem.

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on Jan 6, 2018 at 2:03am PST

Ne vienmēr smalkam tēlam nepieciešamas papēžkurpes. Ja visa diena jāpavada vienā skriešanā un nokļūšanas no viena galapunkta uz otru, tad atceries, ka šis ir variants, kas nemaz neizskatās slikti.

Vienkāršu detaļu burvība. Klasiski un vienkārši apģērba gabali nekad neizies no modes, turklāt tos ir ļoti elementāri savstarpēji saskaņot.

Sameklē džinsus, kuros izskaties neatvairāmi. Tā kā šis garderobes elements vismaz vienā eksemplārā, domājams, atrodas ikvienā drēbju skapī un to izvēlamies ģērbt itin bieži, svarīgi, lai tas izskatītos lieliski. Ja atrodi bikšu pāri, kas rotā tavu izskatu, būsi atradusi savu garderobes pamatlietu.

A post shared by GRLFRND DENIM (@grlfrnd_denim) on Nov 20, 2017 at 9:33pm PST

Dubultdžinss. Ja atrasts viens unikālais bikšu pāris, kas ideāli pieguļ, kāpēc gan nepaiet soli uz priekšu un nepapildināt tērpu ar vēl kādu džinsa izstrādājumu? Kā skaidro "Fashionisers" eksperti, šobrīd tas ir aktuāli! Šeit meklē vairāk idejas, kā džinsu saskaņot ar džinsu.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on Jan 29, 2018 at 5:58am PST

Labi zināms, ka aksesuāri ir tie, kas saliek visus punktiņus uz "i". Varbūt vērts ieguldīt labi pamanāmos aksesuāros? Kombinējot ar klasiskiem un vienkāršiem apģērbiem, greizi nenošausi.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on Dec 13, 2017 at 11:30am PST

Stilu mikslis vairs nav nekas jauns, tāpēc atceries, ka sportiska stila apavi ir ērta un stilīga alternatīva arī ikdienas tērpam. Kā šiki kombinēt kleitu ar sporta apaviem, meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!