Foto: Shutterstock

Sastādot vispārīgo prognozi 2017. gadam, jau minēju, ka daudz konkrētāk par gada notikumiem katram vaicātājam varēs pastāstīt individuāli veidota prognoze. Kā tas notiek un ko tādā iespējams uzzināt? Padalīšos ar pieredzi.

Visinteresantākās, manuprāt, ir tās prognozes, kas balstās uz vaicātāja intuitīvu izvēli. Šim nolūkam izmanto īpašas Aura-Somas taro kārtis. Šo kāršu galvenais uzdevums nebūt nav zīlēšana vai pareģošana, un prognozēm tās izmanto tikai gadumijas sezonā – no Ziemassvētkiem līdz Austrumu Jaunā gada atnākšanai (šogad – 28. janvārī). Vēl tās var būt trīs dienas pirms un pēc cilvēka dzimšanas dienas – tad prognozē būs redzams personīgais, nevis kalendārais gads.

Gan prognoze, gan talismans

Savā pamatbūtībā Aura-Soma ir nevis pareģošanas sistēma, bet gan krāsu/aromterapijas un personīgās izaugsmes metode, tāpēc prognoze norāda ne vien uz gaidāmajām tendencēm, bet krāsu valodā konkrēti demonstrē, kādas krāsas, aromāti un kristāli šajā gadā vislabāk sargās vaicātāja auru un dos vajadzīgo impulsu izaugsmei.

Sekojot līdzi šīm prognozēm vairāku gadu garumā, nākas atzīt, ka Aura-Somas taro ir visai precīzs prognožu instruments.

Lai turpmākie piemēri no dzīves būtu saprotami, daži vārdi par prognozes struktūru: to veido secīgi izliktas 10 kārtis, kur katra kārts atbilst 1/10 gada – tātad aptuveni 36 dienām, un piektā pēc skaita norāda uz tendencēm vasaras saulgriežos, kā arī uz kalendārā gada galveno tēmu kopumā.

Praksē pārbaudīts

Lūk, daži piemēri no jau realizētajām prognozēm, kuras ar klientu atļauju pieminu šeit:

Pirms pāris gadiem klientei – tobrīd dāmai, kas atguvās pēc šķiršanās un vēlējās nodibināt jaunas attiecības, – centrālo vietu ieņēma kārts nr. 18. Saskaņā ar klasisko taro šis ir Lielais Arkāns “Mēness” – tātad var teikt, ka gads viņai droši vien paies, gremdējoties savas zemapziņas noslēpumainajos ūdeņos, iepazīstot savas ēnas puses, bet ilgas pēc ģimenes ligzdiņas, visticamāk, paliks nepiepildītas.

Kā faktiski risinājās notikumi? Sieviete bija nopietni izlēmusi tikt vaļā no vientulības nastas un aprīļa beigās devās uz semināru, kura tēma bija “Vīrišķais un sievišķais”. Interesanti, ka semināra pirmā diena iekrita Mēness aptumsuma brīdī. Šajā pašā seminārā viņa no pirmā mirkļa ieskatījās kādā šķirtenī, kas arī bija devies turp apārstēt pēcšķiršanās depresiju.

Maijs pagāja romantiskas kaisles atmosfērā, sarunās par to, kādi ir abu sapņi par ceļojumiem, garās pastaigās zem spilgtās maija mēnesnīcas. Dāma uzskatīja, ka ir atradusi īsto sapņu princi, kurš, lai gan daudz cietis, tomēr saglabājis ticību patiesai mīlestībai – ir atbildīgs, romantisks, gudrs un galants. Turklāt brīnišķīgs tēvs savam bērnam no šķirtās ģimenes.

Tuvojās gada posms, kas atbilda 18. kārtij. Kavaliera noskaņojumi nesaprotami mainījās – viņš izrādīja nomāktības pazīmes, vairākas dienas no vietas nelikās ne zinis par būtni, kuru vēl nesen bija apdziedājis gluži vai serenādēs zem loga. Viņa tam atrada viscēlākos izskaidrojumus un pilnībā nodevās sapņiem par kopīgo nākotni, noraidot citu vīriešu uzmanības apliecinājumus.

Pienāca Jāņu laiks, un kungam bija jādodas krietni iepriekš izplānotā braucienā. No tā atgriezies, viņš dāmai šokējošā veidā paziņoja, ka viss esot brīnišķīgi, bet iemīlēties viņš viņā neesot varējis.

Klientes pārsteigums un šoks bija tik milzīgs, ka vajadzēja ne vienu vien mēnesi, līdz viņa attapās no prasmīgā “smadzeņu pūderētāja” radītās ilūzijas. Lai gan viņas tālrunis un dators bija pilnum pilni ar dažādām romantiskām blēņām un mājieniem par nākotnes laimi kopā, ko bija rakstījis "viltus princis", viņai nācās atzīt, ka šā vīrieša loma bija nodemonstrēt sievietei skaudro patiesību – lai gan gados viņa bija gana pieaugusi, mīlas lietās viņas uzvedība bija kā romantiskai pusaudzei, kurai jebkurš vīriešu kārtas mahinators spējīgs sagrozīt prātu, lai pēc tam viņas kvēlo iemīlēšanos pievienotu savā trofeju kolekcijā.

Vēl viena pārsteidzoša detaļa – viltus prinča zodiaka zīme izrādījās Vēzis (Mēnesim atbilstošā zodiaka zīme).

Prognozes centrālajā kārtī mēs redzam sievieti, kas naktī, vienatnē stāvot, raugās tālumā un turpat netālu pamanāms arī spīļainais radījums...

Šim stāstam ir laimīgs turpinājums. Nākamā gada prognozē šai pašai dāmai gada centrālā kārts bija Lielais Arkāns “Imperators”.

Lai gan tam varēja rast vairākus skaidrojumus, pati kliente bija cieši pārliecināta, ka Imperators norāda uz ilgi gaidīto tikšanos ar pašas cienīgu kungu un vairs ne viltvārdi. Lai gan šajā gadā viņas ceļā trāpījās vairāki vīrieši, kas bija uzmanības vērti, tomēr tagad viņa ir laimīgi precējusies ar to, ar kuru bija pazīstama jau kādu laiku, taču sāka tikties vasaras otrajā pusē.

Gada prognoze – kopā jautrāk

Veidot prognozi kopā ar draugiem vai ar savu partneri reizēm ir vēl interesantāk. Tie, kas to zina, jau labprāt izmanto šo iespēju. Šajā piemērā – triju draudzeņu, kurām ir arī kopīgas darījumu intereses, veidota prognoze.


Saliekot kopā visas trīs, mēs redzam, ka no 114 Aura-Somas taro kārtīm (salīdzinājumam – klasiskajā taro ir 78 kārtis) viņām atkārtojas vairākas kopīgas tēmas. Piemēram, nr.1 un nr.2 kaļ plānus par kāda pasākuma organizēšanu vasaras otrajā pusē – un mēs redzam, ka šim laika periodam atbilstošā kārts – “Mīlas elpa” (Kausu sešnieks) – abām ir vienāda. Savukārt gada sākumā vairāk kopīgu darīšanu būs draudzenei nr.2 un nr.3.

Ja veidojat prognozi kopā ar draugiem, jums ir vairāk iespēju atcerēties svarīgāko un no draudzenes īstā brīdī saņemt atgādinājumu vai brīdinājumu.

Vēl ir iespējams pierakstīties uz individuālajām prognozēm vai grupā līdz sešiem cilvēkiem. Jāatgādina, ka prognožu laiks beidzas 27. janvārī! Tuvākais pasākums, kur Aura–Soma prognozi varēs saņemt ikviens gribētājs, norisināsies ceturtdien, 12. janvārī, klubā “Alternatīvā realitāte”. Vairāk informācijas meklē "Facebook" lapā "Emotional Health in Latvia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!