Nupat klajā nākusi astrologa Andra Rača grāmata "Mana dzīves karte" (apgāds "Jumava"), lai palīdzētu ikvienam, kas gatavojas iet pa šo zināšanu ceļu. No savas puses piebildīšu – arī ilgāku laiku praktizējošiem astrologiem noteikti būs vērtīgi iepazīties ar to, ko savā pieredzē izkristalizējis Andris.

"Grāmatā "Mana dzīves karte" apkopota 26 gadu pieredze astroloģijā un 24 gadu pieredze, apmācot ap 2000 astroloģijas studentu," stāsta pats grāmatas autors. "Tajā ir sistemātiski aprakstīta dzimšanas kartes analīzes secība. Grāmata paredzēta ikvienam, kurš apgūst astroloģiju pats vai dara to kādā no astroloģijas skolām. Tās 462 lappusēs soli pa solim tiek apskatīti galvenie dzimšanas kartes faktori: stihijas, krusti, zodiaka zīmes, planētas, aspekti, mājas, planētas mājās, māju pārvaldnieki, attīstības līmeņi u.c. Mans galvenais ieguldījums ir iemācīt studentam dzimšanas kartē atrast galveno, lai sākumā pievērstu uzmanību tieši tam. Grāmatā ir daudz shēmu un ilustrāciju."

Grāmatas prezentācija notiks Rīgas Centrālajā bibliotēkā, 28. decembrī, pulksten 17.00. Visi laipni aicināti!

Piedāvājam iepazīties ar fragmentu no grāmatas.

Šajā grāmatā runāsim tikai par galveno

Jūs apgūsiet praktiskās astroloģijas pamatus, uz kuriem balstoties, varēsiet, ja vēlēsieties, papildināt tos ar daudzām niansēm, ar kurām ir bagāti dažādi astroloģijas virzieni gan pagātnē, gan tagadnē, un droši vien tādi parādīsies arī nākotnē. Respektīvi, jūs savam velosipēdam varēsiet uzkarināt aksesuārus pēc savas patikšanas.

Pamatā šī ir rietumu astroloģijas grāmata, taču tajā sintezēti universālie astroloģijas principi arī no vēdiskās astroloģijas. Es savā praksē izmantoju rietumu astroloģiju, aizvien vairāk sintezējot to ar vēdisko astroloģiju. Saknes mums ir vienas, un tieši saknēs — cilmes šūnās ir astroloģijas esence.

Grāmatas mērķis ir iemācīt pēc iespējas ātri atpazīt galveno dzimšanas kartē, kuru pašlaik katrs bez maksas var tehniski izveidot, ievadot savus dzimšanas datus kādā no daudzajām tīmeklī piedāvātajām bezmaksas programmām. Šīs grāmatas mērķis ir "iedot rīku", kā to pareizi iztulkot. Ko nozīmē pareizi? Tas nozīmē, ka spēsi atšķirt svarīgo no mazāk svarīgā.

Astroloģijas, tāpat kā jebkuras citas garīgas disciplīnas, apgūšana sākas no veselā, kas tiek pakāpeniski sadalīts pa aizvien smalkākām detaļām. Sāksim ar kopainu, kurā saskatīsim aizvien smalkākas detaļas. Mans uzdevums ir parādīt, kā atrast visbūtiskāko, jo tieši tas ikvienu virza pa dzīvi! Sāksim ar rāmi, stūri, riteņiem un ķēdi.

Tomēr – kas velosipēdā ir visbūtiskākais? Stūre? Riteņi? Nē. Tas ir riteņbraucējs. Saimnieks nosaka to, vai un kurp velosipēds dosies. Ja atpazīsiet horoskopa saimnieku, sapratīsiet cilvēku! Tieši tik vienkārši.

Astroloģija ir simbolu valodas tulkošana cilvēkam saprotamā valodā. Šī valoda ir jāsaprot. Sākumā visvienkāršākajā līmenī. Sāksim ar burtiem, tad vārdiem, tad veidosim teikumus. Kad esam to apguvuši visvienkāršākajā līmenī, varam sākt veidot stāstus. Cilvēka dzīve ir biezs romāns, tādēļ ir daudz jāsaprot. Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!