Šā gada 27. augustā plkst. 12:00 sporta un atpūtas bāzē "Riekstukalns", Baldonē notiks TREK kausa izcīņas sacensības kalnu divriteņiem (MTB).
Velotrase ir ierīkota reljefainā apvidū tuvu Rīgai, slēpošanas trasēs Riekstukalns un Mežezeri. No kalnu virsotnēm var viegli saskatīt Rīgas augstceltnes un televīzijas torni. Brauciens notiks tieši blakus slavenajai Baldones observatorijai. Relatīvā augstuma starpība distancē ir vairāk kā 50m, kas īpaši interesantas sacensības padara arī skatītājiem, jo pārredzama lielākā trases daļa. Pati trase ir ar ļoti daudzveidīgu segumu un TREK kausa dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savus spēkus vadīt velosipēdu gan braucot kalnos, gan lejā no tiem. Lai padarītu braucienu interesantāku trasē ir iekļauti daži mākslīgās snovborda trases elementi, taču pārsvarā distancē būs meža takas un stigas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam būs speciāli viņiem domāta mini trase.

Sacensības norisināsies vairākās klasēs un startēt varēs jebkurš veloīpašnieks sākot no 3 gadiem līdz sirmam vecumam. Lai gan TREK kausa sacīkstes ir organizētas atbilstoši augstākajiem sporta sacensību standartiem, tajās var piedalīties faktiski katrs, kam ir velosipēds un kas ir gatavs pavadīt dienu svaigā gaisā patīkamā sportiskā atmosfērā. Katras klases 3 labākos braucējus sagaida balvas no TREK, 100% Sports, ENERVIT, HIGH SIERRA, METALEKS un PHILIPS. Noslēgumā loterija visiem dalībniekiem.

Tuvākai informācijai skatīt ŠEIT, vai zvanīt pa telefonu 29203131 (Raimonds Kleinbergs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!