Foto: DELFI Aculiecinieks

Par laupīšanu Rēzeknē meklētais Ralfs Tokaho varētu būs smagi ievainots, taču turpina slēpties, visticamāk, Rēzeknes apkaimē, pirmdienas rītā portālam "Delfi" apliecināja Latgales reģiona Valsts policijas pārvaldes preses sekretāre Anastasija Laizāne.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bēglis varētu būt ievainots. Policija neatklāj, kas liek domāt par ievainojumu, taču iepriekš vēstīts, ka likumsargu automašīna, kurā Tokaho mēģināja turpināt bēgšanu, toreiz sašauta, trāpot gan pa riepām, gan pa aizmugurējo stiklu. Iespējams, laupītājs ievainots auto sašaušanas brīdī.

Tokaho varētu slēpties Rēzeknē un tās apkaimē, sacīja policijā. Aizdomās par laupīšanu meklēto vīrieti joprojām nav izdevies noķert. Ja iedzīvotājiem ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, var vērsties policijā, zvanot pa tālruņiem 110, 112 vai 64 603 500.

Policija arī vēršas pie paša bēgļa, aicinot viņu padoties.

Portāls "Delfi" jau ziņoja par laupīšanu Rēzeknē, kas notika 23.augustā. Vīrietis sākumā kādā autoservisā Rēzeknē nolaupīja automašīnu "Audi Q7", kad vīrietis ar to bēga, pārāk ātri braukušo vadītāju pamanīja policijas ekipāža. Bēglis avarēja, bet spēja nolaupīt policijas auto, likumsargiem draudot ar ieroci. Tokaho nozagto policijas automašīnu sašāva, taču bēglim no tās izdevās aizmukt. Kopš tās dienas policija dzen pēdas Tokaho, kurš ir izsludināts arī starptautiskā meklēšanā. Bēglis ir iepriekš tiesāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!