Foto: DELFI

Policija turpina dzīt pēdas Ralfam Tokaho, kuru tur aizdomās kāda Rēzeknes autoservisa aplaupīšanā, portālam "Delfi" pastāstīja Latgales reģiona Valsts policijas pārvaldes preses sekretāre Anastasija Laizāne.

Laizāne pastāstīja, ka laupītājs servisā nolaupījis tikai automašīnu "Audi Q7", ar kuru vēlāk avarēja. Policija pieļauj, ka uzbrucējs vēlējies nolaupīt arī naudu, taču, iespējams, nav to atradis. Tokaha šogad pavasarī atbrīvots no ieslodzījuma, kur vairākus gadus pavadīja par laupīšanām. Policijā stāsta, ka kopš iznākšanas no cietuma, vīrietis dzīvojis Rēzeknes pusē, taču viņš nav vietējais un dzīvojis arī citviet Latvijā.

Laizāne pastāstīja, ka tiekot pārbaudīti vairāki iespējamie varianti par Tokaho izvēlēto pārvietošanās virzienu un maršrutu. Sīkāku informāciju par bēgļa meklēšanas metodēm policija nesniedz.

Ja iedzīvotājiem ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, var vērsties policijā, zvanot pa tālruņiem 110, 112 vai 64 603 500.

Portāls "Delfi" jau ziņoja par laupīšanu Rēzeknē, kas notika 23.augustā. Kopš tās dienas policija dzen pēdas Tokaho, kurš sākumā bija bruņots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!